Een comfortabele stoel die in verschillende standen kan worden geplaatst voor een optimale ervaring tijdens het tv kijken of het gamen.
Ik ben al een aantal maanden op zoek naar een nieuwe gamestoel en ik heb er veel verschillende uitgeprobeerd. Ik kreeg de lans om de Trust GXT 415 RAYZEE te testen en dit is tot nu toe de beste die ik heb gevonden. De stoel is comfortabel en is ook verstelbaar, dus ik kan hem perfect op mijn eigen lichaam afstellen. Het ontwerp van de stoel is ook erg mooi en past goed in mijn gamekamer.
Voordelen:
-Comfortabel
-Goede ondersteuning voor de rug
-Verstelbaar
-Mooi design
Nadelen:
-De stoel is denk ik niet gemaakt voor mensen boven de 1,80 meter
-De stoel is niet licht, dus hij is voor kinderen moeilijker te verplaatsen
Over het algemeen ben ik erg blij met deze gamestoel. Ik zou deze stoel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een comfortabele en goed ondersteunende gamestoel.
Ik heb dit product mogen testen in ruil voor mijn eerlijke mening. Het is een fijne gamestoel in mijn ogen geschikt voor kinderen of tieners voor gamen of tv kijken. Het is goed te verstellen in verschillende posities nadeel is de manier hoe je de stoel moet verstellen
Ideale gamestoel makkelijk ingebruik en te verstellen.
Mijn eerste indruk van de Gamestoel was dat een comfortabele degelijke stoel. Het materiaal voelde prettig en zacht.
Erg compact ook, omdat je hem makkelijk in -en uitklapt. Handig om op te bergen.
Het voelt flexibel en stevig tegelijk. Hierdoor is het comfort hoog. De leuning voor de rug is comfortabel en zo kun je op een fijne manier zittend gamen. Maar ook andere posities zitten / liggen prima. Ik kan er uren in zitten of liggen zonder irritatie of pijn. Top!
Door he gladde materiaal is het zeer makkelijk schoon te maken en dat is een pre.
Ik ben positief over deze gamestoel van trust.
De stoel is makkelijk te gebruiken en de rugleuning is makkelijk aan te passen. Hij is erg comfortabel en te gebruiken om te gamen, tv te kijken, boek te lezen en de pubers zitten er graag op.
Praktische (game) stoel voor kinderen.
Ik heb het geluk gehad dit item te mogen testen. Het is een mooi product waar ik veel plezier mee heb. Ik raad het iedereen aan. Ik zit er dagelijks op samen met mijn zoon. Soms maken we er zelfs ruzie om. Het allermooiste vind ik zelf dat je er ook op kunt liggen. Ik had zelfs laatst dat ik er bijna in slaap op viel :-) ik heb vaker producten van Trust gehad en elke keer verrassen ze mij weer. Vaak is het met gamestoelen dat je na een tijd last krijgt van je achterwerk dit is bij deze gamestoel absoluut niet zo. Hij voelt lekker zacht aan. Daarnaast is het schoonmaken er van simpel. Mocht je twijfelen dan hoop ik dat mijn review je goed heeft gedaan. Ik geeft dit item 9 van de 10 sterren. Een echte aanrader dus.
Mijn zoon van 15 heeft dit product mogen testen, hij was erg enthousiast en zat er ook steeds op te gamen, na een aantal dagen zag ik hem op zijn bureaustoel zitten en daar had hij de stoel op vastgemaakt want hij zat toch liever wat hoger. Voor hem was deze stoel dus niet zo geschikt helaas
Een prachtig product om te testen.
Hij zit echt fantastisch zowel voor gamen, tv kijken, lezen of gewoon heerlijk relaxen. Hij wordt veel gebruikt door ons. Zowel door de kids als volwassenen.
Hij is verstelbaar in de rug dus wil je relaxen of rechtop zitten het kan allemaal
Als hij niet wordt gebruikt kun je hem opvouwen en klein opbergen.
Ook qua schoonmaken is hij ideaal. Een vochtige doek erover en weer klaar. Als he hem binnen krijgt denk je even is dit het? Maar hij heeft zijn tegendeel bewezen bij ons.
Super mooi product voor een mooie prijs
Mijn zoon van 12 is dolgelukkig met de stoel. Hoewel de stoel meerdere standen heeft zet hij hem eigenlijk altijd in de derde, dat vindt hij heerlijk comfortabel zitten. Deze fanatieke gamer zit er heerlijk ontspannen bij!
De stoel laat zich makkelijk inklappen en aan de kant zetten. Het materiaal is van afwasbaar materiaal, ook fijn zo in de zwetende here zomermaanden.
Fijne stoel voor mijn zoon. Diverse standen en makkelijk voor hem te tillen, in te stellen en weer in te klappen en op te bergen. Hij zit liever hierop dan op de bank ondertussen. De stoel is erg comfortabel dus hij kan er lang op liggen of zitten. Het materiaal is makkelijk schoon te maken en kraakt niet.