![]() |
Best Buy Guide - Beste allround laptops In de Allround Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste laptops die je kunt krijgen als je een budget tot vijfhonderd of zevenhonderd euro hebt. |
![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2023 Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de back-to-schoolperiode. Daarom hebben we gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt nemen. |
![]() |
Best Buy Guide - Beste allround laptops In de Allround Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste laptops die je kunt krijgen als je een budget tot vijf- of zevenhonderd euro hebt. |
Gemiddelde gebruikersscore
Zeer degelijk aanvoelende slanke mooie labtop met dunne randen waardoor het 16 inch scherm klein oogt. Start heerlijk snel en tot op heden niets gemist.
Nu drie maanden in gebruik tot volle tevredenheid. Start snel op en kan veel tegelijk open laten staan zonder vertraging te veroorzaken. Soms gaat de ventilatie even in de boosterstand, dan is dat een wat hard geluid maar gaat al snel weer over. Voor het geld een prima laptop, ik betaalde 550 euro bij de rode winkel.
Kwaliteitsproduct met zeer grote accu.
Prima laptop voor Office en niet te zwaar tekenwerk of fotobewerking. Start ook lekker snel op. Dat het touchpad nog van plastic is, is geen probleem, schakelt automatisch uit, als je toch een muis inplugt.
Voor EUR 549,-, ik kreeg nog meer korting via het werk van mijn zoon, vind je niet snel iets beters.
Dit is een prachtige 16 inch laptop. Met gezichtsherkenning start ie lekker snel op.
Meerdere tabs en programma's open maar geeft geen krimp.
Geen zware dingen maar voor het internetten films mail en schoolwerk perfect.
Net te zwaar om continu mee te nemen maar de bouwkwliteit is dik in orde.
Gezien de prijs /kwaliteit is dit eigenlijk een no-brainer op dit moment.
Gekocht bij een grote rode winkelketen voor 549 euro.