Gemiddelde gebruikersscore
De notebook is denk ik voor een gamer die online speelt perfect te gebruiken, snelle, heldere display op de laptop met scherp beeld/contrast. Een groot touchpad et heldere klik en geïntegreerde vinger afdruk scanner voor ontgrendeling. Wat ik wel handig vind zeker als het donker wordt en je vergeet het licht aan te doen is de gearceerde enter knop. Nadeel vind ik wel het smalle keypad gedeelte, die knoppen staan dicht op elkaar en zijn qua grootte kleiner dan de tekst buttons. Ook op de accu spelen/werken is geen probleem gemiddeld doe je 6 uur op de accu en binnen 50 minuten is hij bijna weer op 100 % geladen. Is een aanrader.
Gemiddelde schrijfsnelheid van de ssd met 65MB/s wat aan de trage kan
Helaas, ik had meer verwacht van een laptop met deze specs, en voor deze prijs. Het 16 inch scherm in de 16:10 verhouding levert je veel screen-estate op en het toetsenbord typt echt heerlijk. De flinke videokaart maakt het gebruik van bijvoorbeeld Photoshop een feestje. Toch zou ik deze laptop niet snel aanbevelen. Er zijn teveel zaken die niet kloppen Lees de hele review om te horen waarom.
snelle laptop, snelle installatie, helder beeld.
makkelijke bediening en snelle ontgrendeling door fingerprint
Sinds enkele dagen in gebruik. Redelijik licht wat betreft de gewicht van de laptop. Laadt snel op .
Kan meerdere taken tegelijk uitvoeren geen probleem. Kan zo overschakelen tussen Excell, Zoom, Edge of zelf zwaardere fotobewerkings programma. Schakkelen tussen de schermen met een knop.
Voldoende opslag mogelijkheid door grote harde schijf.
Lekker dun. Kan makkelijk in je tas.
Voldoende USB poorten en HDMI poort.
Niet te vergeten, installeren van laptop ging als een speer. Binnen 15 minuten klaar voor gebruik.
Grote heldere scherm. Mooie kleuren. Ideaal als je in de avond even filpje kijken.
Snel opstarten en veel opslagruimte door de grote SSD schijf.
Zeker tevreden met de prestaties van deze laptop.
Een mooie laptop voor een beschaafde prijs. Het beeldscherm heeft levendige kleuren en is mooi vormgegeven.
Geen aanrader. Het lijkt een aantrekkelijke laptop als je kijkt naar de specificaties, maar dit is een werkelijke oorkaan-generator. De laptop kan zijn warmte alleen aan de linkerkant kwijt en dat is niet voldoende. Al bij 15% CPU schiet de temperatuur naar 80-90 graden en begint die te blazen. Deze laptop is echt alleen geschikt voor gebruik op een bureau. In bed of op de bank krijgt die te weinig lucht en gaat die gelijk naar standje turbo.
Ook ik kan bevestigen dat deze laptop soms vreemde kuren vertoont. Soms doet de vingerafdruk scanner het oppeens niet. Gisteren crashte de laptop bij het openen van elke willekeurige browser en sporadisch freezed alles.
Dus ja hij doet het en de specs zijn goed, maar bespaar jezelf een hoop gedoe en zoek vooral nog even verder!