Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
maxstate
17 september 2023 Product gekocht

Poco F5, 8GB intern, 256GB opslag Zwart

Uitmuntened prestaties en bouwkwaliteit, zeer redelijke camera, maar bedolven onder privacyschendende, ram-vretende en irritante spyware en advertenties.

Pluspunten

• Super snel
  • Veel ruimte
  • Mooi beeld, 120hz
  • Veel custom roms
  • Snelknoppen voor meldingenlade

Minpunten

• Bloatware
  • Rootkit
  • Privacyschending
  • Geen controle

2 van 5 sterren (Slecht)
realmpie
13 oktober 2023 Product gekocht

Poco F5, 12GB intern, 256GB opslag Wit

Prima telefoon voor goede prijs. Opvolger voor mijn onverwoestbare pocophone f1 die stiekem nog wel een naar mee kan. Headphone jack heel fijn in 2023.

Pluspunten

• Zeer snelle en zuinige chip
  • 120hz scherm
  • Headphone jack

Minpunten

• Camera

zoezoeki
3 juli 2024 Product gekocht

Poco F5, 8GB intern, 256GB opslag Zwart

Snel apparaat. Na mijn prima logge poco x3 NFC ligt de f5 fijn in de hand. De aanbevelingen en advertenties eraf gehaald en veel te verwijderen apps. De stevige Kunststof behuizing doet stevig aan. Ik heb de 12 GB werkgeheugen wat nog uit te breiden is. 260 GB opslag. Niet uitbreidbaar door middel van SD kaartje.

Pluspunten

• snel in gebruik.
  • Handzaam mooi formaat
  • Batterij fijn lang mee
  • Hyper Os is verbetering.
  • Camera acceptabel.
  • 12 gb werkgeheugen uitbreidbaar
  • Ingang voor oortelefoon
  • Fijn helder scherm 120 hertz

Minpunten

• Lipo batterij
  • Reclames uitzetten kost moeite.
  • Is al even op de markt ivm ondersteuning

Super Cow
2 januari 2024 Product gekocht

Poco F5, 12GB intern, 256GB opslag Zwart

Deze is de vervanger van mijn Cubot X20 Pro worden. Mijn keuze voor nieuwe toestellen waren Moto G84, Oneplus Nord 3, Pixel 7a, Samsung A54 en deze.
Ik heb de 12GB ram versie gekocht op aliexpress met blackfriday deal voor € 319,73. Dit was doorslaggevend om deze te kopen, voor dit geld is het een super toestel.

Mooi scherm, de poco voelt soepel aan en licht aan. Ik ben tevreden.

Alleen de spy- bloatware is wel een probleem wat ik ondervind.
Ik wou er direct een custom rom van xiaomi.eu opzetten maar moet verplicht 7 dagen wachten met het unlocken van de bootloader.
Met UAD al veel troep er afgehaald, en ik denk dat een custom rom niet eens meer nodig is.

Pluspunten

• Erg snel
  • Camera's
  • Headphone jack
  • Zuinig
  • Mooi 120hz Oled scherm
  • 67w lader

Minpunten

• Bloatware
  • Geen sdkaart
  • 7D wachten unlock bootloader

FurriousFox
29 december 2023 Product gekocht

Poco F5, 8GB intern, 256GB opslag Zwart

Voor de prijs, erg mooie telefoon, flagship level processor, ruim genoeg opslag (al kan er jammer genoeg kan er geen SD in), een mooi beeldscherm en een prima batterij waar ik altijd het eind van de dag mee haal. De camera is niet niet eens in de buurt van flagship niveau, maar dat is een compromis die ik weet te accepteren in ruil voor de andere specs.

Xiaomi's software vind ik wel fijn op een paar punten na, daarom heb ik de Xiaomi.EU custom rom geïnstalleerd, dit lost min of meer al mijn problemen volledig op.

Pluspunten

• sd 7+ gen 2
  • 256gb opslag
  • 5000 mAh
  • 120Hz OLED

Minpunten

• camera

joost999
26 juli 2023 Product gekocht

Poco F5, 12GB intern, 256GB opslag Zwart

fijne smartphone, het is inmiddels mijn vierde Xiaomi en tot dusver kan ik geen vergelijkende vinden met een dergelijke prijs-kwaliteit verhouding.

in vergelijking ook met de Poco F5 Pro is deze net zo snel (processor scheelt minder dan 5% met die van de F5 Pro) en de rest van de features zijn niet echt interessant om er 150 euro meer voor te betalen,

ook de 8GB versie is op dit moment maar 5 euro goedkoper dan de 12GB versie, tsja wat doe je dan..

camera setup doet zijn werk, beter nog als die van de F3. een flagship heeft betere camera's maar daar betaal je dan ook niet voor. Voor alledaags werk zijn ze meer dan voldoende.

Het enige nadeel aan deze en alle chinese telefoons is dat ze chinees zijn, het heeft toch voor veel mensen een bijsmaakje.

Pluspunten

• snelheid
  • scherm
  • prijs-kwaliteit

Minpunten

• chinees merk

constantin
9 juni 2023 Product gekocht

Poco F5, 8GB intern, 256GB opslag Zwart

Gekocht via amazon.nl, binnen 2 dagen binnen vanuit frankrijk.

Snelle SOC: Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2 is sneller dan 8 gen 1 chips - zoals Samsung Galaxy S22 / Xiaomi 12.
Mooie OLED 120hz scherm, erg vloeiend.
67W charger+kabel+ mooie condoomhoesje krijg je erbij. Het laad erg snel, +-30 minuten 0-100%. Handleiding geeft aan dat je de oplaadbrick uit de stopcontact moet halen zodra die klaar is met opladen.

Camera mindere kant in vergelijking met flagship smartphones. Kwaliteit foto's vergelijkbaar met Samsung A54 met minder saturatie. Ik ben er tevreden mee, altijd vergelijkingen maken met de beste spullen maakt je nooit gelukkig.

256GB voelt goed, hoef me geen zorgen te maken over ruimte. Vingersensor is vlot.
Wat bloatware verwijderd, android 13 doet het goed.

Voor iemand die waar voor z'n geld wil, zoals alle Nederlanders, is het zeker een aanrader.
Heb eigenlijk geen negative dingen te melden.

Pluspunten

• Beeldscherm
  • batterijduur
  • oplaadtijd
  • 3.5mm jack!
  • Prijs, belachelijk

Minpunten

• Camera

Heb jij ook een Poco F5, 8GB intern, 256GB opslag Wit?