Prima budgetkaartje voor 1080p gaming, met op dit model een koeler die haast overkill is voor de kaart, waardoor deze niet warm wordt, en de fans nauwelijks boven hun minimum van 30% uit komen.
Prima kaart voor niet te veel geld. Vrij stil.
Gekocht voor een budget gaming build. In combinatie met een Ryzen 5 5600 is deze kaart verassend snel. Wordt voornamelijk gebruikt voor 1080 (@75hz) maar ook even geprobeerd op een 2k scherm met Sniper Elite 5. Hier kreeg ik 58fps mee, top! In de toekomst ideaal voor Fortnite.
Werkt goed
Goede prestaties
Stil en koel
Top product zeer stevig
Erg stil
Ik wilde betere ervaring door deze te kopen en dat is gelukt
Product ziet er goed uit, en de 0prestaties zijn erg goed.
Garantie en voorwaarden zijn goed.
Goed verpakt.
werkt goed en is goedkoop
Voor een budget game pc heb ik deze videokaart in combinatie met de AMD Ryzen 5 3600 gekocht. De videokaart zelf is relatief stil, en begint pas hoorbaar te worden als hij het zwaarder krijgt. Spellen als Fortnite zijn goed te spelen op de hoogste instellingen op 1080p.
De snelste en goedkoopste kaart in vergelijking met zijn concurrenten. Geeft probleemloos goed beeld op 100Hz, lekker rustig om naar te kijken. Spellen draaien netjes, geen top game kaart, maar dat speel ik ook niet.
Stille kaart tot de belasting oploopt, dan is de ventilator best hoorbaar, schakelt aan/uit op temperatuur en dat werkt goed.
Voor mij een goede aanvulling op mijn PC.
Deze videokaart vind ik geweldig hij krijgt veel fps in veel verschillende games die ik heb uitgetest zoals fortnite, Apex legends en call of duty deze videokaart is erg goed voor de prijs
Kopen dus.
Betaalbare videokaart met 3 jaar garantie.
Makkelijk te plaatsen en instaleren.
Geen tot zeer weinig geluid wat super is in de woonkamer.
de rx 6600 was makelijk te installeren en werkt goed.
Fijne videokaart die gunstig geprijsd was, en nog 3 jaar garantie heeft. (Ook niet meer standaard)
Games op FullHD gaan uitstekend, en een hogere resolutie gebruik ik voorlopig toch niet.
Persoonlijk ben ik ook blij dat er geen knipperende lichtjes op zitten.
Voor zijn prijs is de videokaart geweldig, koel en niet luidruchtig, een aanrader om te kopen!
De videokaart levert goede prestaties, zeker als je kijkt naar de relatief lage prijs. Ook is hij best energie zuinig als je hem vergelijkt met andere kaarten. Mijn enige kritiekpunt is dat de videokaart geen RGB heeft, maar dat is niet echt belangrijk.
Prima Video kaart, zeker als je naar prijs prestaties kijkt. Ik heb een hoop kaarten vergeleken en ben uitgekoment op een RX 6600. Aangezien deze kaart een iets snellere kloksnelheid in de basis heeft dan andere RX 6600 kaarten is de keuze op deze Asus video kaart gevallen. Ook is hij relatief energie zuinig zeker in vergelijking met andere kaarten in dit segment. Deze kaart is perfect voor 1080p en haalt zeer stabiele fps. Geen RGB, en plastic behuizing, maar voelt wel stevig (en wat maakt het ook uit, de kaart wordt toch ingebouwd).