€ 139,99 bij Amazon.nl

1 van 5 sterren
miicker
21 mei 2024 Rapporteer Product gekocht

Razer BlackShark V2 Pro (2023) Zwart

Dit zou voor mij echt de beste gaming headset geweest zijn als hij niet zo snel kapot zou gaan. Gekocht in december 2023. Vorige maand begon er al wat plastic af te brokkelen, helaas nu helemaal kapot. Als je bijvoorbeeld zoekt op "razer blackshark v2 pro 2023 plastic broken" dan vind je heel veel mensen met hetzelfde probleem. Ik ga proberen een garantieclaim in te dienen, maar ik lees al verhalen dat dit wordt afgedaan als gebruikersfout (dus laten vallen bijvoorbeeld), terwijl dit absoluut niet het geval is.

Pluspunten

• Geluidkwaliteit
  • Zeer goede microfoon
  • Uiterlijk
  • Draagcomfort
  • Weegt niet veel

Minpunten

• Bouwkwaliteit (binnen 6 maanden stuk! Veel klachten op internet)
  • Constante ruis

1 van 5 sterren (Waardeloos)
MadDogMcCree
24 april 2024 Rapporteer Product gekocht

Razer BlackShark V2 Pro (2023) Zwart

Wellicht waren mijn verwachtingen wat aan de hoge kant, maar ik vind het een enorm teleurstellend product. Bij een headset van 200 euro mag je geen statisch geluid verwachten. Na een zoektocht op Google komt het blijkbaar heel vaak voor. Het statische geluid verdwijnt enkel wanneer alle geluidsbronnen 100% stil/uit zijn.

Ook is het vreemd dat (na alle driver updates) de equalizer en instellingen niet werkten in Chrome, maar wel in Firefox. Vervelend wanneer je even een Youtube video wilt kijken, het geluid is dan enorm blikkerig.

Sowieso is het geluid niet erg rijk te noemen. Na wat prutsen met de equalizer was het nog redelijk te doen op hoog volume. Maar laag volume bleef erg blikkerig.

De microfoon is wel erg goed en na 2 uurtjes gebruik vond ik hem ook fijn om te dragen. Hij gaat echter wel retour, teveel minpunten voor de prijs.

Pluspunten

• Goede microfoon
  • Prima draagcomfort

Minpunten

• Statisch geluid linkerspeaker
  • Equalizer en instellingen werken niet in Chrome
  • Niet een heel rijk geluid
  • Door alle minpunten is de prijs veel te hoog

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Razer BlackShark V2 Pro (2023) Zwart?