Super set, komende van een sonos beam met sonos ones en sub mini. Enorme upgrade in geluid en eigenlijk qua gebruiks gemak een gelijke ervaring (super).
Ieder thuis en de buren onder de indruk.
Na een update via USB ook de achter speakers nu veel beter.
Prima geluid echter wel problemen met te hoog stand by verbruik. Daarnaast een vervelend verbindingsprobleem gehad.
Top Soundbar, goed voor zowel films als muziek. Makkelijk te installeren en te gebruiken.
Samsung Q Symphony technologie. HDMI e ARC, Chromecast built in, AirPlay2 en Spotify Connect.
Soundbar te koppelen met de Samsung SmartThings app, voordeel hiervan makkelijk de EQ en andere instellingen aan te passen i.p.v. de afstandsbediening en het te kleine scherm.
Na de nieuwe soundbar grondig getest te hebben, was ik direct onder de indruk van de uitzonderlijke geluidskwaliteit. Het leek alsof ik midden in een film zat, een effect versterkt door de Q-Symphony die ook de TV-speakers activeert.
De soundbar was verrassend gemakkelijk in gebruik: uitpakken, aansluiten, en direct klaar voor gebruik. Het design was modern en robuust, al waren de boxen voor mijn kleine woonkamer wat aan de grote kant.
De features zoals SpaceFit, die het geluid aanpast aan de kamer, en de eenvoudige Bluetooth-verbinding voor muziek, waren echt indrukwekkend. Ondanks de omvang van de boxen, was ik zeer te spreken over de geluidskwaliteit en het gebruiksgemak, waardoor mijn thuisentertainment ervaring aanzienlijk verbeterd werd.
het systeem was makkelijk aan te sluiten, onderlinge componenten makkelijk met elkaar te verbinden.
via de SmartThings app zijn de instellingen ook nog eens makkelijk te wijzigen ( sneller dan afstandsbediening)
Ten opzichte van mijn huidige (vlaggenschip 2021 concurrent) soundbar ben ik echt verrast over het verschil in geluidskwaliteit en beleving. Meer bass, meer kamer vullend geluid, vocals zijn kraak helder.
het gebruiksgemak en de geluidskwaliteit doet me dat ik deze soundbar zeker zou aanraden.
wellicht word dit ook de vervanger van mijn huidige soundbar.
Geweldig geluid, een set voor vele jaren.
Enige nadeel is dat Spotify verbinden niet altijd goed werkt en soms disconnect.
Goed product, echter 1 irritatie voor mij.
Het is niet mogelijk je volume te limiteren. Op al mijn voormalige geluidsinstallaties was het mogelijk het volume te limiteren.
Op telefoon volume bedienen is heel lastig als je spotify luistert. 7% is al luid genoeg.
Als je perongeluk naar half volume schuift kan de hele buurt meegenieten.
Had ik dit vooraf geweten had ik het wellicht niet gekocht.
Deze soundbar mogen testen.
De soundbar is groot van formaat, maar ook kwa prestaties.
Met mijn TV erbij krijg je Q-symphony, dit geeft zeker een extra dimensie aan b.v. een film, geluid komt werkelijk langs alle kanten.
De Surround speakers zijn ook groot en daardoor ook moeilijk onopvallend te plaatsen, zeker met het korte voedingssnoer.
Volume kan zeer hoog zonder enige vervorming. Instellingen aanpassen gaat het makkelijkste op de TV, de display op de soundbar is te klein en bied weinig info.
Op zich leek het mij een goed produkt. Demo gehoord in de winkel.
Soundbar aangeschaft, maar de volle diepe klank valt enorm tegen.
Is het de hoge aanschafprijs waard?
In mijn optiek niet.
Mocht iemand suggesties hebben dan hoor/lees ik het graag
Naast de goede reviews gelezen te hebben en ook niet onbelangrijk het paste binnen het budget €749 incl. cashback €150,00.
Het geeft een heel helder /vol geluid en afhankelijk hoe je de subwoofer hebt ingesteld lijk het net als of je in de bioscoop zit, met name bij bij gemotoriseerd verkeer e.d. hoor je het geluid rond-om gaan
De opwaartse ATMOS speakers doen geweldig hun werk. Ten opzichte van mijn "oude" ben ik toch wat verrast volle bas, kamer vullend geluid en hoge tonen heel helder.
In gebruikers gemak doet deze niet veel onder als mijn vorige wat wel even zoeken was het instellen van gebruik van de afstandbediening, we willen maar 1 afstandbediening gebruiken.
Een goed mooi en helder geluid levert dit product. Je waant je echt in een bioscoop. Bass is goed op te voeren, waardoor er veel trillingen ontstaan. Goede isolatie is dan ook wel gewenst. Design is mooi strak en degelijk zoals we gewend zijn van Samsung. Installatie ging ook uitermate makkelijk, de gebruiksvriendelijkheid is dan ook zeer hoog. Tijdens het testen de afgelopen weken zijn we aangenaam verrast over het geluid en het gebruiksgemak van deze mooie geluidsinstallatie.
Op zich een prima product.
Het geluid met name in lage tonen valt mij tegen. Bij gewoon muziek afspelen wat blikkerige middentonen, "droog" zonder "bodem", zelfs met handmatig op max instellen of wijzigen valt het lage tonen bereik mij tegen, ik had er meer van verwacht en mis de beleving. Geluid bij een film daarentegen gemiddeld, het komt in de buurt maar ook dan moet het volume flink worden opgeschroefd. Ik ben afgegaan op de uitstekende reviews maar voor een kamer van 64m2 ligt prijs/kwaliteit voor mij te ver uiteen.De beleving thuis is anders dan in de winkel, had waarschijnlijk liever iets anders gekocht..
Na het proberen van de Sonos Arc en Sony HT-A7000 kwam ik bij de Q990C uit en dat is de soundbar die blijft. Je moet een beetje spelen met de instellingen maar dan krijg je een wel een geweldige persoonlijke luister ervaring. De 4 opwaards schietende Atmos speakers doen erg goed hun werk in het creeëren van de Atmos bubbel, bij 1917 hoor je de vliegtuigen over je heen razen met uitstekende overtuiging.
Voor de rest kan de bar prima muziek aan maar de bass heeft soms moeite met het bijhouden maar hier merk je niet veel aan, de soundscape van stereogeluid is dan ook tot aan de lengte van de soundbar, ik had graag betere virtualisatie gezien.
Voor de prijs van €850 (incl cashback) is het één van de beste Dolby Atmos soundbars die ook echt Atmos kan leveren zonder dat je een dedicated home cinema geluidsinstallatie nodig hebt!