Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
HikariMisako
6 juni 2023 Hands-on

Corsair RM750e V2

Heel even in mijn handen gehad en meteen teruggestuurd. Ik vind het doodzonde dat de 12Vhpwr-connector niet daadwerkelijk geïmplementeerd is, maar slechts een verloop van 2x 8-pin naar de 12-pin stekker. Hierdoor mis je de pinnen die verantwoordelijk zijn voor de communicatie van de videokaart naar de PSU. Ja, de voeding kan de benodigde specs voor ATX 3.0 halen, maar deze implementatie van de 12Vhpwr-connector is wat mij betreft onzin.

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Slechts 140mm diep

Minpunten

• 12Vhpwr-connector is een verloopstekkertje
  • Slechts 7 jaar garantie ipv 10 op de RMx serie
Propheticus
23 mei 2023 Product gekocht

Corsair RM750e V2

Met zoekcriteria ATX12v 3.0 en 750Watt + goed merk kwam ik uit op dit nieuwe model van Corsair. Kwam van een RM550x waar ik jarenlang geen enkel probleem mee had.
De RM750eV2 is krachtiger en heeft meer PCIe power aansluitingen welke ik nodig had voor de nieuwe GPU.
De kabelset is compleet en volledig modulair. Jammer genoeg zijn ze op de 24-pin ATX kabel na niet gesleaved en vrij stug.
De ventilator slaat al snel aan -daar gaat je zero rpm- en zou ik zelf ook niet "low noise" noemen. De voeding is duidelijk hoorbaar t.o.v. mijn vorige Corsair, jammer. Deze gaat retour.

Pluspunten

• Power for buck
  • Volledig modulair
  • ATX12v 3.0: efficiënt en geschikt voor high power videokaarten

Minpunten

• Niet low noise
  • Kabels niet gesleaved
  • Ventilator maakt gek geluid (koelkastmotor)

2 van 5 sterren (Slecht)
gahow Newbie
21 februari 2024 Product gekocht

Corsair RM750e V2

Voor 122,90 prijs had ik iets beter verwacht mijn vriend heeft Thermaltake GF A3 750W en die is beter voor minder geld en garantie is 10 jaar niet 7

Pluspunten

• Klein formaat

Minpunten

• Maakt veel lawaai
  • Kwaliteit is matig
  • 7 Jaar garantie plaats van 10
  • Duur

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Corsair RM750e V2?