Nadat mijn Bose Sleepbuds II steeds minder goed gingen werken en deze niet meer verkrijgbaar zijn, ging ik op zoek naar een goed alternatief. De Soundcore Sleep A10 is een goed alternatief. Ze dempen het omgevingsgeluid goed, blijven goed zitten (al voelen ze wel minder comfortabel aan dan de Sleepbuds II) en hebben een aparte slaapmodus. De accuduur bij 60~70% volume (slaapmodus) is ruim 8 uur, dus in principe voldoende. De prijs is met €99,95 zeker niet slecht te noemen. Dit is bijna 3x goedkoper dan de Sleepbuds II. Mijn conclusie is dan ook dat dit zeker geen slechte vervanger is. De Sleepbuds II van Bose zijn wel beter op vele punten maar de Soundcore Sleep A10 doen bij mij wat ze moeten doen, storende omgevingsgeluiden maskeren en mij in slaap houden.
Nadat de bose sleepbuds niet meer verkrijgbaar zijn, heb ik de soundcore A10 aangeschaft. Prima oordoppen met veel functies en een fijne app. Helaas zijn is 1 oortje al na 1 maand defect en moet ik ze retouren.
Ik keek uit naar Sleepbuds van Bose die Spotify/podcasts kunnen afspelen maar toen botste ik op deze. Meteen aangeschaft en na een paar maanden gebruik nog steeds tevreden. Perfect klein voor zijslapers. De extra sleep detectie functies laten te wensen over maar bouwkwaliteit en geluid zijn prima. Afwachten hoe lang de capaciteit van de batterij afdoende zal blijven
Gekocht om in the kunnen slapen naast een snurkende partner. Helaas is de geluidsdemping bij mij minimaal. Daarbij heb ik (nog meer) moeite met inslapen als er geluid in mijn oren afgespeeld wordt, of dat nu muziek is of de meegeleverde geluiden als water, storm, etc. De kwaliteit van de muziek is beter dan mijn andere oortjes en ze blijven comfortabel zitten als je in bed ligt. Maar ze doen helaas niet waarvoor ik ze heb gekocht.