€ 177,99 bij NBB.com

Review door de redactie

Best Buy Guide - Beste Intel Socket 1700-moederborden

Wat is het beste moederbord voor Intel Socket 1700? Op deze pagina vind je ons advies de beste LGA1700-moederborden.

22 26 mei '24

Best Buy Guide - Moederbord Best Buy Guide - De beste Intel-socket 1700-moederborden

De beste socket 1700-moederborden vind je in deze Moederbord Best Buy Guide. Welk moederbord kun je het best kopen voor een Intel Alder- of Raptor Lake-processor?

76 2 aug '23

1 van 5 sterren
Neok_
23 april 2024 Rapporteer

ASUS ROG Strix B760-I GAMING WIFI

Mooi compact moederbord met luxe uitstraling. Heeft veel features voor een redelijke prijs. Werkt zoals je mag verwachten: stabiel en zonder poespas. Out of the box werkte mijn Intel 14th gen i5-14500.

Pluspunten

• ITX form factor (voor kleine behuizingen)
  • Connectivity (2.5Gb LAN, Wifi6, Bluetooth)
  • 2 M2 slots (waarvan 1 gekoeld)

Minpunten

• Duurder dan vergelijkbare ATX-varianten
  • DDR5 RAM duurder dan DDR4

Vicoon Newbie
10 april 2024 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Strix B760-I GAMING WIFI

Voor beginnend ITX bouw had deze moederbord alles wat ik nodig heb voor een gaming pc in de woonkamer.
Alles was makkelijk te installeren en duidelijk uitgelegd in de handleiding.

Enige min punt is achter het tweede m2 slot niet gekoeld is, voor mij is die ook niet nodig.

Pluspunten

• Kwaliteit
  • Alles wat je nodig hebt

Minpunten

• 1 gekoelde slot

GreasyAce
10 december 2023 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Strix B760-I GAMING WIFI

Erg mooie moederbord met veel features, is tevens best buy van Tweakers.net. Groot nadeel is dat je bij het installeren van Windows verbinding moet maken met het internet, maar dit kan niet op dit moederbord omdat er standaard geen driver voor internetverbinding is geïnstalleerd. Je moet dan op een andere pc (als je die hebt) de driver downloaden, op een USB-stick zetten en tijdens de Windows-installatie de driver installeren. Heel dom!

Update: op 10-12-2023 kreeg ik problemen met mijn pc, eerst dacht ik dat het deze moederboard was maar het bleek uiteindelijk de RAM van Corsair te zijn. Gelukkig goed geholpen door megekko!

Pluspunten

• Mooi
  • Veel features
  • Prijs
  • Dikke VRM koeling
  • Genoeg Ampère

Minpunten

• Internet driver niet standaard geïnstalleerd

DennisH82
6 juli 2023 Rapporteer Hands-on

ASUS ROG Strix B760-I GAMING WIFI

Gebruikt voor klant systeem, ITX build icm 13600K, Mugen 5 Rev C, RTX 4060 Ti, 32 GB (2x16) Kingston Fury 6000 Mhz en 2x M.2 SSD (1x voorkant met heatsink, 1x achterkant, al doorgegeven aan tweakers ;) )
Heel mooi robuust bordje, fijne bios, flinke heatsinks.
Er had wellicht een extra fan header op gemogen, maar dit nu opgelost met een fan splitter kabel
De audio en usb 2.0 aansluiting kan lastig zijn, heb de kabels onder de videokaart door gelegd

Update 25-11-23: het moederbord blijkt na 6 mnd te zijn overleden, RMA gestuurd, hopelijk werkt de nieuwe langer.

Pluspunten

• Goede kwaliteit, heel mooi bordje
  • Fijne bios
  • Flinke VRM heatsinks

Minpunten

• Stickers op bord lastig eraf te halen
  • Aansluiting audio en usb 2.0
RBRT91
24 juni 2023 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Strix B760-I GAMING WIFI

Het is een leuk moederbordje. gebruikt met een i7 12700k en custom waterloop. Bij zware benchmark nog geen 60 graden.
de enige opslag slot wat gekoeld is, zit aan de voorkant. diegene aan de achterzijde ligt gewoon bloot.

Pluspunten

• Voldoende Opties
  • Prijs is te doen
  • Leuke uitdaging ITX

Minpunten

• 1 gekoelde slot

Sir_Hendro
11 mei 2023 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Strix B760-I GAMING WIFI

Onlangs besloot ik na 12 jaar een nieuwe pc te bouwen. De i9 13900k vond ik wel een toffe processor. Aangezien deze in een Mini ITX behuizing gebouwd moet worden was ik opzoek naar een passende moederbord. De Asus ROG Strix B760-I Gaming Wifi is mijn keuze geworden. Deze is duidelijk goedkoper dan de Z series en op papier lijkt ding alles te hebben wat ik nodig heb.

Nu is het systeem geassembleerd en het moederbord werkt fantastisch samen met de 13900k. In de BIOS heb je vrijwel alle instellingen waar je als tweaker van kan dromen. Met dit bord kan je prima een snel en stabiel systeem bouwen. Er bevinden zich twee M2 slots op dit bord. De ene aan de voorkant, de andere op de achterkant.

Qua prijs kwaliteit verhouding ben ik zeer tevreden met mijn keuze.

Pluspunten

• Betaalbaar
  • Voldoende features
  • Werkt perfect met de i9 13900k

Minpunten

• Heatsink bij de I/O vrij groot.

Heb jij ook een ASUS ROG Strix B760-I GAMING WIFI?