€ 319,- bij bol

1 van 5 sterren
Arjan A
11 september 2023 Product gekocht

Pioneer SPH-DA360DAB

Een prima autoradio voor een hele nette prijs, gezien de features en uitbreidingsmogelijkheden. Apple Carplay en Android Auto kunnen draadloos gebruikt worden, waardoor bij het starten van de auto niet allerlei handelingen hoeven te worden verricht.
De radio start snel op en schakelt ook snel door naar Android Auto. De Bluetooth-verbinding met de telefoon is ook snel gemaakt.
Het geluid is standaard al goed, maar met de equalizer functionaliteit kan dit nog worden geoptimaliseerd.
De installatie is van de radio zelf is vrij makkelijk, maar voor het netjes doorvoeren van de kabels voor DAB+, GPS en de microfoon heb je toch wat meer tijd nodig.

Al met al een goed product dat inuitief werkt en een goede prestatie levert.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • DAB+ radio
  • Wireless Android Auto / Carplay
  • Spotify app
  • Mogelijkheid achteruitrijcamera
  • Logische bediening
  • Inclusief DAB+ antenne

Minpunten

• Geen fysieke volumeknop
  • Android Auto kan een batterydrain zijn

Arjan1971 Newbie
24 februari 2024 Product gekocht

Pioneer SPH-DA360DAB

Mooie radio met veel functies. Ik heb deze radio gekocht als vervanger van de fabrieksradio in mijn Outlander. De stuurwiel interface is ook heel fijn. Hiervoor heb ik echter wel een extra kastje moeten bijkopen.
Bij het inbouwen kwam ik er achter dat de inbouwframe en de afdeklijst van de radio te groot waren om in het dubbeldin gat van mijn auto te passen. Hierom heb ik een andere inbouwframe met afdeklijst besteld. Deze past nu als gegoten. Het inbouwen vam de radio nam wel de nodige tijd in beslag. Het trekken van de microfoonkabel, dab+ antenne ging wel makkelijk maar voor een leek toch de nodige tijd. Ik heb er ca 4 uur over gedaan om alles in te bouwen. Er zijn geen draden of dergelijke zichtbaar. De microfoon heb ik onzichtbaar weg kunnen werken in de interieur verlichting.
Het geluid van de radio klinkt geweldig goed.

Pluspunten

• Carplay
  • Helder scherm
  • Prijs/kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden

Minpunten

• Inbouwframe erg groot

RobKok! Newbie
29 december 2023 Product gekocht

Pioneer SPH-DA360DAB

Top apparaat! Sinds een tijdje de radio in mijn auto laten zetten en gebruik hem naar volle tevredenheid.

Nu alleen sinds een tijdje valt het scherm soms uit en geeft ie "Geen videosignaal" aan. Iemand een idee waar dit aan ligt?;

Verder helemaal tevreden!

Pluspunten

• Prima kwaliteit
  • Overzichtelijk
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

• Geeft geen videosignaal

kywr
19 oktober 2023 Product gekocht

Pioneer SPH-DA360DAB

OEM Radio vervangen met deze radio. Na inbouw kwam ik er achter dat dit model geen Steering Wheel Control learning functie heeft wat andere Pioneer modellen (en o.a. op Android gebaseerde systemen) wel hebben. Kan dus alleen via een dure interface adapter wat ik het niet waard vind. Mis de fysieke volume draaiknop die bij de OEM radio zat. Ook de radio even snel uit zetten kan niet, alleen door te muten (menu knop lang indrukken) of een andere app opstarten. Even wennen dus, maar ben blij dat ik moderne navigatie in mijn oude auto heb zitten. DAB+ is ook een enorme verbetering, had ik niet verwacht.

Pluspunten

• DAB+ Radio
  • Nette UI: niet te veel franje
  • Wireless Android Auto / Apple Carplay
  • Incl. DAB+ Antenne (bij deze uitvoering)

Minpunten

• geen steering wheel control learning function
  • geen fysieke knoppen zoals volume draaischijf
  • Let op extra kosten: ISO kabel, SWC adapter, frame omlijsting
  • 1x USB poort, dus óf USB Media óf wired Carplay

VincentWRX
22 april 2023 Product gekocht

Pioneer SPH-DA360DAB

Na een upgrade van een full android radio is dit een verademing. Start super snel op naar android auto. Radio heeft verschillende opties meegeleverd. Geen DAB+ antenne, maar die is voor paar tientjes te koop.
Installatie is simpel als je een iso stekker hebt. Wel een paar kabels aansluiten voor je handrem en eventueel km teller.

Geluid is super, zeker met mijn Pioneer subwoofer er aan gekoppeld.

Pluspunten

• Wireless Android auto
  • DAB+ radio
  • Goed geluid

Minpunten

• geen dab antenne meegeleverd
  • verschil in prijs om wirless android auto te krijgen
  • Android auto werkt alleen als telefoon in buurt is

Heb jij ook een Pioneer SPH-DA360DAB?