De RTX 4070 Ti iChill X3 van Inno3D is snel, is relatief goedkoop en heeft een uitstekende koelefficiëntie. De geluidsproductie is onder belasting netjes aan de lage kant met lage gpu-temperaturen. Dit geeft ruimte om de kaart met een eigen fancurve eventueel nog stiller te maken. Lees verder »
Ik heb deze Videokaart gekregen omdat mijn RTX 3080 busted was en moest vervangen worden door een nieuwe die ze niet in de magazijn meer hadden. daarvoor kreeg ik deze in de plaats. De video kaart zelf is doet het fantastisch, ik ben er echt blij mee. De temperatuur blijft laag tijdens het gamen en ik hoor hem nauwelijks. Het jammere eraan is dat de RGB niet aan kan passen zo ver ik weet (laat me weten als je het wel weet) en de software om de fans te kunnen regelen werkt niet.
Inno3D ICHILL X3 gekocht vanwege goede verkrijgbaarheid, een betere cooler dan de standaard versie.
Tot nu toe geen spijt van. De bouwkwaliteit maakt een goede indruk, blijft onder load heerlijk stil en geen waarneembare coilwhine. De kaart boost automatisch tot 2810 mhz en houdt dit prima langdurig vast.