Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
13 september 2024 Rapporteer

Imou werkt inmiddel een paar weken bij ons. Draai een paar keer per week zijn rondjes op de begane grond. Daar grotendeels vlakke vloeren en wat kleden. Het resultaat is best goed, met de opmerkingen hierboven. En bespaart ons inmiddels een groot deel van de stofzuigtijd.

Het grondstation is erg handig

De app is wat lastiger, zie onder

Fijn apparaat zo ver

Pluspunten

• effectief werken door kaart
  • maakt redelijk goed schoonn
  • op zich handige app
  • Handig oplaad/afzuigstation
  • Nette prijs in vergelijking met andere robots

Minpunten

• Loopt af en toe vast in stoelpoten en snoeren. Blijft een aandachtpunt vooraf
  • Slaat stof af en toe weg met het draaiborsteltje
  • App idd met leercruve.
  • Kamers in de de kaart aanmaken is nog steeds een mysterie. De imou maakt zijn schoonmaakcyclus blijkbaar nooit af bij ons??
  • Kan maar een kaart maken. Gooit de oude weg als je de robot op een verdieping zet. NIET DOEN dus

12 januari 2024 Rapporteer
Product geleend +1

Prima stofzuiger om ernaast te hebben! Hij maakt prima oppervlakkig schoon (zuigt de vloer en gaat moeiteloos over op vloerkleden) en is redelijk snel klaar in een aardig grote ruimte. Werkt ook zonder de app prima. De dweilfunctie is leuk, maar niet fantastisch. Snoer van het basisstation is wel wat aan de korte kant.

Pluspunten

• Je hoeft zelf het meeste werk niet te doen!
  • Kan stofzuigen én dweilen
  • Stofzuigerzak makkelijk te vervangen

Minpunten

• Komt niet in de hoekjes (stofzuigen)
  • Dweilen komt ie ook aan de randen niet
  • Werkt alleen op 2.4G wifi

Product geleend 0

Prima robotmaatje voor de stofzuigklusjes in huis.

Pluspunten

• Design
  • Stille werking
  • Goed stofzuigresultaat
  • Past onder bedden / kasten
  • Veel features in de mobiele app

Minpunten

• Leercurve gebruik app
  • Obstakel ontwijking niet altijd perfect
  • Kabels en pluisjes kunnen blokkades veroorzaken

20 januari 2024 Rapporteer
Product geleend 0

Wij waren eerst niet overtuigd van een robot stofzuiger maar nu wij deze hebben mogen testen willen wij niet anders meer! Zeker met de feestdagen was het een uitkomst Imou aanzetten en wij de tafel afruimen

Pluspunten

• Prima apparaat
  • Goede zuigkracht

Minpunten

• Installatie app ging moeizaam
  • Geluid maar dat maakt iedere stofzuiger

9 januari 2024 Rapporteer
Product geleend 0

Deze robot ziet er niet alleen luxe uit maar verricht prima schoonmaakwerk. Zowel met zuigen als dweilen. Echter dweil ik normaal met speciale parketwas en wist niet of dat het apparaat schaadde. Met 2 honden, 1 poes en papegaai maakt hij alles weer netjes. Ietwat gehorig maar zeer nauwkeurig. Een aanrader!!

Pluspunten

• Mooi design
  • Werkt nauwkeurig
  • Makkelijke zelfleegfunctie
  • Via app te besturen

Minpunten

• Gaat door bij vastlopen (bv poezenspeeltje) maakt dan herrie maar stopt niet.

7 januari 2024 Rapporteer
Product geleend 0

Deze robotstofzuiger werkt boven verwachting goed. Geen idee wat ik moest verwachten, maar ik ben blij verrast. Makkelijke setup met behulp van de overzichtelijke app. Maakt goed schoon en de dweilfunctie is top.

Pluspunten

• setup
  • dweilfunctie
  • schoonmaak kwaliteit

Minpunten

• raakt soms basisstation kwijt

Product geleend 0

Prima stofzuiger met handige app en prima eindresultaat na elke schoonmaakbeurt.

Pluspunten

• Gebruiksgemak
  • Overzichtelijke app
  • Schoonmaak resultaat

Minpunten

• Geluid

Product geleend 0

Ik vond deze robotstofzuiger een ideale hulp in de huishouding! Hij werkt goed, ziet er mooi uit en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

• mooi design
  • stofzuig en dweil functie

Minpunten

• maar 1 plattegrond tegelijk instelbaar

3 januari 2024 Rapporteer
Product geleend 0

Fijne prijskwaliteit verhouding. Goede stofzuigerresultaten. Altijd een schone vloer!

Pluspunten

• goede zuigkracht
  • app
  • geluid aanpasbaar
  • gebruiksgemak
  • mooi design

Minpunten

• dweilfunctie niet optimaal
  • maar 1 kaart opgeslagen in de app

Product geleend

Imou L11

Ik heb dit product een aantal weken mogen testen. Deze robotstofzuiger maakt mijn leven zoveel gemakkelijker! Het feit dat hij kan dweilen en stofzuigen tegelijkertijd is echt een pluspunt. Het automatische leegstation is een geniale functie, en dankzij de lasertechnologie navigeert hij moeiteloos zonder overal tegenaan te knallen. Het instellen van specifieke zones is handig zodat je plekken kunt aanwijzen waar het apparaat niet mag komen. De installatie was een fluitje van een cent, zelfs voor iemand die niet zo handig is. Het enige nadeel is dat de dweil meer als een nat doekje aanvoelt, dus hardnekkige vlekken verdwijnen niet volledig. En het lawaai bij het legen van het reservoir is soms wat storend. Ondanks dat kleine ongemak ben ik dolblij met deze slimme stofzuiger!

Pluspunten

• Automatisch leegstation
  • Dweilen en stofzuigen tegelijk

Minpunten

• Maakt vrij veel lawaai

Product geleend

Imou L11

Veelzijdige slimme huishoudhulp. Werkt eenvoudig en onthoudt waar hij is geweest voor een optimaal resultaat. Eenvoudig te bedienen via de app. Heeft een handige 'dweil'-functie, waardoor er weinig stof achterblijft. Combineert dit samen met stofzuigen waardoor de stofzuiger maar een keer bezig is. De accu van de stofzuiger gaat lang genoeg mee. Zodra de stofzuiger de volledige kamer heeft gehad, keert hij automatisch terug naar het oplaadstation waarna hij automatisch wordt geleegd. De installatie verliep wat moeizaam en ik hem dit meerdere malen moeten doorlopen om hem werkend te krijgen. Na de installatie werkt hij eenvoudig maar voldoende bedienbaar met 'No-go' zones en voldoende instellingen. Al met al een prima huishoudhulp voor een goed resultaat,

Pluspunten

• Slimme huishoudhulp
  • Handige dweilfunctie
  • Handige app

Minpunten

• Geen Nederlandse taal instelbaar
  • Botst regelmatig

Heb jij ook een Imou L11?