Al met al is de FRITZ!Repeater 3000 AX een krachtige en veelzijdige Wi-Fi-versterker met uitstekende prestaties. Of je nu de Wi-Fi-dekking en prestaties in je huis of kantoor wilt verbeteren, deze repeater is zeker het overwegen waard. Met Wi-Fi 6-ondersteuning, dual-band Wi-Fi, mesh-functionaliteit en een breed scala aan handige functies, is deze repeater een prima keuze voor gebruikers die zoeken naar een betrouwbaar en probleemloos netwerk. Of je nu een groot huis, een kantoor of een andere ruimte wilt voorzien van een stabiele verbinding, de FRITZ!Repeater 3000 AX staat klaar om aan je behoeften te voldoen.
Goed alternatief voor als je geen kabels wilt trekken door je hele huis en super makkelijk te configureren.
DOOR DIT APPARAAT HEB IK MIJN INTERNET/TV OP KUNNEN ZEGGEN. Ik zit op het wifi netwerk van twee huizen verderop, heb 30mb/s download en 75mb/s upload en daarmee genoeg bandbreedte voor mijn eenpersoons huishouden.
Ik woon onder een aanvliegroute van Schiphol, om depaar minuten komt er een vliegtuig over. DFS dwingt dan mijn wifi naar een kanaal van 48 of lager te switchen. om switchen te voorkomen heb ik autochannel uitgezet voor 5gh wifi, maar in een mesh negeert de repeater mijn keuze en gaat ie toch over op autochannel. jammer. verder best goed ding, beetje duur wel.
updates van AVM lopen vaak al een paar jaar na uitgave af. dat is jammer.