€ 599,- bij Amazon.nl Marketplace

Review door de redactie

Door Eric van Ballegoie - Reviewcoördinator 15 oktober 2021

GoPro HERO10 Black - Nieuwe processor, groot verschil?

De HERO10 Black is een evolutie van de HERO9 Black van vorig jaar. Het belangrijkste wapenfeit is de nieuwe GoPro GP2-processor, die hogere framerates en (iets) hogere foto- en videoresoluties mogelijk maakt. De HERO10 biedt daarnaast een waterafstotende lenscover en een nieuw Natural-kleurprofiel voor video. De verschillen met met de HERO9 Black zijn zodanig beperkt dat een upgrade niet voor de hand ligt. Ben je in de markt voor een nieuwe high-end actioncam, dan is de HERO10 wel duidelijk de beste keuze van dit moment. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
crichton
5 oktober 2024 Rapporteer Product gekocht

GoPro HERO10 Black (CHDHX-101-RW)

Ik heb de HER10 voor een snorkelvakantie aangeschaft, met het idee dat GoPro de defacto standaard is en de 10e generatie helemaal uitontwikkeld zou zijn. Niets is minder waar. Het lijkt wel een product dat net op de markt is gebracht. De accu is heel snel leeg. Ook als het apparaat uitstaat, dan is ie binnen 2 dagen leeg. Wanneer ik hem na het snorkelen in een beschermhoesje stop en bedien vanaf de telefoon wordt ie bloedheet, en de accu is dan natuurlijk nog sneller leeg. Ook hangt het ding regelmatig en moet je opnieuw opstarten (mode knop 10 sec ingedrukt houden). De Quickview app bevat allerlei bugs, teveel om op te noemen. De videokwaliteit (onderwater) is zeer goed, de fotokwaliteit is daarentegen matig tot slecht.
De GoPro valt gewoon tegen. Mocht ik een nieuwe actioncam nodig hebben dan zou ik eerst naar de concurrentie kijken, bijv. naar DJI.

Pluspunten

• Uitstekende videokwaliteit
  • Compact
  • Waterdicht tot 10 meter

Minpunten

• Accu in no time leeg (ook in stdby)
  • Wordt bloedheet
  • Veel bugs in GoPro en in QuickView
  • Hangt regelmatig
  • 2e scherm onnodig
  • Matige/slechte fotokwaliteit

2 van 5 sterren (Slecht)
maup Newbie
11 maart 2024 Rapporteer Product gekocht

Goede ervaring met de aankoop van mijn Gopro 10 duik kit bij Kamera express
Aankoop online ging soepel en snel geleverd.
Product is zoals beschreven en voldoet volledig aan de verwachting.
Ook de bijgeleverde accecoires zijn van hoge kwaliteit

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • gemakkelijk te bedienen
  • goede kwaliteit van accecoires

Minpunten

• geen papieren handleiding

DrobbieD
8 maart 2023 Rapporteer Product gekocht

GoPro HERO10 Black (CHDHX-101-RW)

Een jaar geleden de GoPro Hero10-black gekocht via een aanbieding bij GoPro (vervanger voor een Hero 4 Silver). Vooral tijdens wintersport gebruikt. Deze is een stuk vlotter en vooral de ondersteuning van 4k met 120fps vond ik interessant met daarbij betere stabilisatie. De bediening is behoorlijk intuitief en deze is nu lekker vlot. De beelden / video lijken bij minder licht minder levendig in vergelijking met foto's / video van mijn Samsung S23+. Het enige punt waar ik niet tevreden over ben zijn de batterijen en het gebruik bij lage temperaturen. Als het te koud is schakelt hij om die reden uit. Ook kreeg ik de melding "only use a gopro battery" terwijl de originele batterij erin zat. Vorig jaar was de batterijduur ook een issue en dit jaar op de eerste dag schakelde de gopro al na 10 a 15 minuten filmen uit omdat de batterij op was.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit, 4K met hoge fps
  • Beeldstabilisatie
  • Intuitieve en vlotte interface
  • Usb-c aansluiting

Minpunten

• Minder lichtgevoelig
  • Batterijduur, issues en meldingen

3 van 5 sterren (Voldoende)
camieldonders Newbie
29 juni 2022 Rapporteer Product gekocht

GoPro HERO10 Black (CHDHX-101-RW)

Met hoge nood moest ik GoPro 10 hebben. Overal uitverkocht. Via website in chat gegaan met medewerker, niet met irritante chatbot. Product kwam na 2 dagen om 15:40 binnen in hun centrale magazijn. Speciaal ging medewerker op elektrische step apparaat ophalen. 10 voor service, bereikbaarheid en meedenken! Thanks Max!!!

Pluspunten

• Service
  • Bereikbaarheid
  • Meedenken

Minpunten

• Filters op website werken niet heel goed

BenjaminTimm
4 december 2021 Rapporteer Product gekocht

GoPro HERO10 Black (CHDHX-101-RW)

Ik gebruik nu al een aantal jaren de GoPro action camera's. Mijn eerste GoPro was de Hero 6 waar ik veel gebruik van heb gemaakt tijdens vakanties en motor ritten. Na de Hero 9 een tijd gebruikt te hebben heb ik nu de Hero 10 gekocht.

Pluspunten

• 5.3k60
  • 4k120
  • GP2 proccesor
  • 23MP camera

Minpunten

• Groter dan dat de oudere GoPros waren
  • Wordt warmer dan de Hero 9

Heb jij ook een GoPro HERO10 Black + Free Swivel Clip, Digital, Battery & Shorty Tripod?