Gemiddelde gebruikersscore
Geen idee hoe lang zo' n apparaat mee moet kunnen maar deze zet sinds kort slappe koffie en we hebben deze nu anderhalf jaar. Waterige koffie doordat het water te lang doorloopt.
Zetten wel 10 kopjes per dag, maar dit moet toch kunnen.
Als we erbij blijven staan,dan breken we het zet proces eerder af zodat de koffie dan redelijk smaakt. Anders wordt de koffie te waterig. Maar dit is toch niet de bedoeling.
Voor de rest ziet het apparaat er prima uit.
Heel erg fijn apparaat. Doet wat het moet doen en morst niet. Qua prijsverhouding is het het geld wel waard.
Fijn en simpel koffiepad machine
Niet wat je van Senseo verwacht. Koffie kwaliteit is matig of slecht, espresso heeft niks met Italie te maken
Prachtig design en overheerlijke koffie!
2 weken testen
apparaat is een goed product
Het apparaat zelf ziet er op het eerste gezicht degelijk uit, maar het vergt even oefenen om het waterreservoir handig bij te vullen. Gelukkig gaat dat gemakkelijker zodra je eraan gewend bent. Het reservoir heeft wel een grotere capaciteit dan sommige oudere modellen, wat handig is.
Een pluspunt is dat het apparaat verschillende instellingen biedt voor de sterkte en hoeveelheid van de koffie. Je kunt kiezen tussen een klein of groter kopje, en de mogelijkheid om één of twee kopjes tegelijk te zetten is praktisch. De verstelbare kopjeshouder zorgt ervoor dat je verschillende maten kopjes kunt gebruiken.
Wat betreft het design ben ik niet helemaal tevreden. Het apparaat oogt niet zo strak of modern als gehoopt, wat voor sommige misschien een afknapper kan zijn.