Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
4.5 van 5 sterren
7 reviews - Pagina 1 van 1
Een mooi mid-tower kast. De RTX 3080 van cases, amper beschikbaar maar een premium product. Uitstekende performance, airflow, looks. Witte versie gekocht bij caseking.
Pluspunten
- Uitstekende bouwkwaliteit, premium feel én airflow
- D-RGB inbegrepen (zie uitgebreide review voor meer)
- 3x 140mm DRGB fans inbegrepen
- Perfecte AIO compatibiliteit boven, achter en vooraan (tot 420mm radiator)
- Deftig verpakt, unboxing is een low key een mooie ervaring
- Voldoende SSD/HDD en cable management mogelijkheden
- Mogelijkheid voor verticale GPU mount (apart verkrijgbaar)
- Tempered glass panel met scharnier en magnetische sluiting - kan mooi en vlot openen
Minpunten
- Amper verkrijgbaar
- Hoge prijs door vele vraag
Phanteks Eclipse P500A Digital (RGB) Wit, Zwart
Pluspunten
- geweldige airflow
- cable management is top
- veel ruimte en voldoense opties voor hdd en ssd
- meer metaal dan plastic,voelt echt solide
- 5 jaar garanty,weinig gezien bij veel brands
Minpunten
- prijzig, bijna 60% meer dan wat ie initeel ooit koste
Phanteks Eclipse P500A Digital (RGB) Wit, Zwart
Prima kast als vervanger voor mijn oude Silverstone Fortress. Zeer goede airflow, als je van stilte houd dan moet je de LED fans vervangen voor nog stillere. Ik heb er 3 x 140mm Noctua fans in gezet en deze draaien op 20%. Nu is de kast echt 100% stil.
Pluspunten
- bouwkwaliteit
- doosje met alle verschillende schroefjes meegeleverd
- looks
- airflow
- cable management goed geregeld
- veel opties om radiator in te bouwen
Minpunten
- front led fans op 15% niet stil
- bouwkwaliteit oude kast is nog beter (Silverstone Fortress).
Phanteks Eclipse P500A Digital (RGB) Zwart
Gekocht als vervanging voor mijn NZXT H500i zodat ik de radiator aan de bovenkant kon bevestigen. Zeer mooie kast, uitstekende bouwkwaliteit en zeer goede airflow. Extra DRGB fan erbij gekocht voor de achterkant, aansluiten was even puzzelen, kabels aan de korte kant.
Pluspunten
- UItstekende bouwkwaliteit
- Design
- Mooie RGB effecten out of the box
- Kabelmanagement
- Magnetische sluiting deur en filter bovenkant
- RGB kan met een knop uitgezet worden
- Hoge airflow/goede koeling & stil
- 280mm radiator aan de bovenkant!
Minpunten
- DRGB kabels aan de korte kant
- Handleiding erg summier
- Verkrijgbaarheid
Phanteks Eclipse P500A Digital (RGB) Zwart
De P500A is ongetwijfeld de beste Mid-Tower onder de € 100. Het is in feite een P600S chassis met hoge airflow panelen die je tevens gemakkelijk schoonhoudt. De praktische kast trok mijn aandacht tijdens CES 2020 vanwege airflowpotentieel, gemakkelijk toegankelijke stoffilters en ruimte om 40 mm dikke rads te monteren.
Pluspunten
- Bouwkwaliteit, aantrekkelijk, ruimtelijk en toegankelijk (bovenpaneel verwijderbaar).
- 40 mm (d) radiator support (voor-, boven- en achterpaneel).
- Zeer uitstekende airflow, mesh voorpaneel dient als stoffilter, nylon mesh stoffilters onder- en bovenpaneel.
- Kabelmanagement kan niet beter (o.a. velcro-banden i.c.m. open haken).
- Bovenpaneel bied plek voor mini-ITX PC (d.m.v. optionele bracket).
- Verticale GPU mount (excl. riser cable) en anti-sag bracket inbegrepen.
- 3x 2.5" SSD brackets toolless verwijderbaar (rubberen drop-n-lock systeem), 2x 3.5" HDD brackets (modulair en rubber gedempt) inbegrepen.
- Kast is zorgvuldig verpakt met goede kwaliteit schokbestendig isolatiematerial. Veel accessoires verkrijgbaar voor een schappelijke prijs.
Minpunten
- Geen ruimte om 3x 140x140x25 mm fans aan de buitenkant van het voorpaneel van het chassis te monteren.
- Mijn 372ste (NON-RGB) productie-exemplaar heeft een (licht) scheef gedrukt logo op het voorpaneel.
- Voeten van de kast zijn niet verwijderbaar zonder een gat te maken in de anti-slip rubbers.
- Prijs zal hoogstwaarschijnlijk stijgen, € 96,- op het moment van schrijven.
- Lastig verkrijgbaar op het moment van schrijven.
Phanteks Eclipse P500A (NON-RGB)
Pluspunten
- 40 mm (d) radiator support (voor-, boven- en achterpaneel).
- Kabelmanagement kan niet beter (o.a. velcro-banden i.c.m. open haken).
- Bovenpaneel bied plek voor mini-ITX PC (d.m.v. optionele bracket).
- Verticale GPU mount (excl. riser cable) en anti-sag bracket inbegrepen.
Minpunten
- Prijs zal hoogstwaarschijnlijk stijgen, € 96,- op het moment van schrijven.
- Lastig verkrijgbaar op het moment van schrijven.
Phanteks Eclipse P500A Digital (RGB) Zwart
Ik heb de P500a via Casekings in Duitsland besteld. Mooi afgewerkt. Alle kabels netjes weggewerkt met klittenband. Extra fan (achterin kast) bijgekocht. Koeling en Airflow is top. Ik haal ook onder stress veel betere tempraturen dan mijn vorige kast. GPU zit dan zelfs in vertical mode (riser kabel bijbesteld).
Pluspunten
- Airflow (Mesh)
- Kabelmanagement
- Design
- Vertical mount houder GPU
Minpunten
- schuifklemmen in het midden komen tegen het draad
- geen Riser kabel inbegrepen