Gemiddelde gebruikersscore
Doet toch niet helemaal wat ik ervan verwacht.
Weinig meerwaarde voor de Tweaker door gesloten eco-systeem en technische beperkingen.
Mooie set met goede kwaliteit beelden. Helaas ging 1 camera kapot na 6 maanden (gaf een cyaankleurig beeld) en dan moet ALLES worden gedemonteerd en opgestuurd, dus ook de andere camera en de homebase. Mijn deurbel functioneert dus ook niet meer. Ondanks protesten bleef de leverancier er op staan alles terug te ontvangen voordat reparatie van de kapotte camera kon plaatsvinden.
Goede camera, geen draden, zonnepaneel werkt en zorgt ervoor dat de batterij opgeladen blijft. Lokale opslag van de beelden via harddisk in base station (zelf aanschaffen). Wel even moeten puzzelen om de base station zo the positioneren dat beide camera’s voor en achter ons huis in bereik zijn. Montage heel makkelijk. Gezichtsherkenning werkt goed. Ook goede instel mogelijkheden voor de opname duur. Dit beïnvloed de batterij. Heel tevreden. Heb ze nu een half jaar.
De Eufy cameras kunnen niet op je smart tv getoont worden wat vaak bij andere bekende beveiligings cameras wel kan. Dus geen beeld van deze Eufy camera op je televisie waardoor je altijd je Eufy security app moet starten om het camera beeld van de Eufy te checken