Een van de beste monitoren voor 1440p 240hz zonder al te veel geld uit te geven.
Niet perfect, maar het is echt goed
Ik ben zeer tevreden met de Gigabyte M27Q X-monitor. Het is een uitstekende keuze voor gamers en professionals dankzij de combinatie van een hoge resolutie en een hoge verversingssnelheid.
Een functie die ik erg handig vind, is de Custom Crosshair. Dit stelt je in staat om je eigen vizier te maken en te gebruiken in games, wat vooral handig is voor FPS-spelers. Hierdoor heb je altijd een consistent richtpunt, zelfs in games waar geen ingebouwd crosshair aanwezig is.
Verder heeft de monitor een ingebouwde KVM-switch, waarmee je eenvoudig tussen verschillende apparaten kunt schakelen met één set toetsenbord en muis. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld zowel een gaming-pc als een werk-laptop op dezelfde monitor wilt gebruiken.
Super goede schermen, echter wat jammer van de slechtere speaker kwaliteit. Vooralsnog zeker een aanrader!
Na 6 jaar eindelijk overgestapt naar 27inch en 240hz. Het is zeker een goede upgrade van 1080p 144hz. Mijn games voelen vloeiender aan en en ik zie alles ook veel beter. Als ik naar series kijk merk ik ook op dat alles er scherper uitziet.
Zeker een aanrader!
Ik heb via megekko de Gigabyte M27Q X Zwart gekocht, het is een een prachtige monitor, hoge HZ, hoge beeldkwaliteit en ziet ook mooi uit van buiten. De kwaliteit van de speakers is verassend goed en ook super fijn dat er een usb c aansluiting is zodat ik mijn macbook kan aansluiten. Enige jammere is dat de kabels die ik er bij kreeg (DP en HDMI kabel) een beetje kort zijn, voor de rest helemaal perfect.
hele fijne monitor en is perfect voor het gamen
Gigabyte M27Q X Zwart
De Gigabyte M27Q X is een uitstekende gamingmonitor met scherpe QHD-resolutie, een snelle 240Hz-verversingssnelheid en mooie kleuren dankzij het IPS-paneel. Ideaal voor games die erg fast pace zijn. Enige verberpuntje zou de HDR functie kunnen zijn.
ik heb deze monitor gekozen na lang zoeken voor een goede budget 1440p 240hz monitor. het heeft een zeer mooie en scherpe scherm en heeft een clean design. de 240 is zeer fluent met weinig ghosting.
Solide monitor, hoge 240hz, 1ms response time, goede prijs/kwaliteit verhouding, Scherp beeld. Ook fijn dat het speakers heeft. De monitor heeft veel opties voor zo'n lage prijs. Van een 144hz 1080p naar een snelle 240hz 1440p is zeker een upgrade om te maken
Zeer goede monitor met veel features voor een relatief lage prijs. De 1440p op 240Hz is een verademing bij het gamen. Ook is de monitor prima bij gebruik voor werk. Een prima allrounder!
De M27Q X is een uitstekende monitor die uitblinkt in zowel gaming als productiviteit. Met zijn 240Hz verversingssnelheid, snelle responstijd en levendige kleuren levert hij een vloeiende en indrukwekkende kijkervaring. De QHD-resolutie zorgt voor haarscherpe beelden, terwijl het moderne ontwerp perfect in elke setup past. Ideaal voor veeleisende gamers en professionals, en dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding is het een topkeuze in zijn klasse!
Ik ben overgestapt van oude AOC g2460Pqu 1080p 144hz, zie groot verschil in kwaliteit en het is ook duidelijk vloeiender (ook al is de stap van 144hz naar 240hz underwhelming is het wel merkbaar) Ook extra opties als Freesync, Black equalizer, Aim stabilizer Sync etc. zijn fijn om erbij te hebben.
Zonder te veel geld uit te geven is dit echt een hele goede monitor.
De Gigabyte M27Q X is een fantastische monitor voor gamers.. De 27-inch QHD-scherm met 240Hz verversingssnelheid zorgt voor een soepele en levendige game-ervaring. Ook het het monitor een lage reactie tijd. Ik dacht dat een 27 inch monitor kleiner zou zijn, maar na een tijdje ben ik er al aangewend.
Deze monitor is een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding eind 2024. Ik ben er erg blij mee voor snelle FPS-gaming. De kleurnauwkeurigheid is erg goed, net als de grijsuniformiteit. Zwart is redelijk goed - zoals verwacht voor een IPS.
Hij heeft een VESA-compatibele houder, maar de standaard die erbij zit is niet geweldig. Hij doet wat hij moet doen, maar voelt goedkoop aan en is alleen voor-/achterkantelbaar en in hoogte verstelbaar.
Toch maken de verversingssnelheid van het scherm, de kwaliteit, de ingangen en de gamingfuncties het een geweldige deal.
mooi beeldscherm met goede beeldqualitijd echt een upgrade
heeft een stevig standaard maar is niet naar rechts en links draaibaar.
klijne issue met het standby lampje en uizetten beeldscherm om de settings menu beriijken moet de beeldscherm een input hebben die aan staat anders is de enige optie die je hebt imput kiezen.
helaas is de optie om je beeldscherm uit te doen geen aparte knop dus om de beeldscherm uit de toen moet je computer aanstaan. er is wel een optie om de standby lamp permanent uit te zetten maar alsnog niet super handig.
veder ben ik er wel gewoon heel blij mee en raad ik deze beelscherm aan.
Een QHD scherm met 240hz verversingssnelheid voor een goede prijs. Kleuren en helderheid is prima. Hoewel het scherm op een neer bewegen kan worden, kan hij niet verticaal worden gedraaid. Ook is de bouwkwaliteit aan de lage kant.
De Gigabyte M27Q X Zwart is voor de prijs een fantastische aankoop voor iemand die een Quad HD monitor wilt hebben met een refresh rate van 240Hz. veder is de USB hub ook een goede toevoeging.
Voor zijn prijs is dit een heel sterke monitor. Of het verschil tussen 144hz en 240hz merkbaar is valt over te discussiëren, maar omdat 2k voor mij voldoende is heb ik voor deze monitor gekozen. Geen spijt van! Verversingsnelheid voelt heel goed, vooral in competetieve games.
goede 240hz 1440p monitor voor een goede prijs
De gamingmonitor biedt een uitstekende beeldkwaliteit met een hoge verversingssnelheid en lage responstijd, waardoor snelle actie in games vloeiend wordt weergegeven. Het IPS-paneel levert levendige kleuren en brede kijkhoeken, perfect voor lange speelsessies.
Dit product is een erg goede monitor voor de aangevragen prijs met een mooie resolutie. De monitor kan ook mooi beeld geven op 1440p en 240Hz terwijl je aan het gamen bent. het enige nadeel is dat allen knoppen aan de achterkant van de monitor
Ik had eerst een 1080p 144hz monitor en wilde graag upgraden, uiteindelijk kwam ik op deze monitor uit en heb ik het gekocht op Azerty. Voor de prijs is de monitor het echt waard. Het heeft eigenlijk alles wat je wilt in een monitor: 1440p, 240hz <1ms response time. Klein minpunt is dat de display kabel wat aan de kortere kant is.
een mooie monitor met goed prestaties. Ik raad zeker deze monitor aan als je 1440p met 240hz wil hebben, ook heeft deze monitor uitstekende kleuren
Lange tijd heb ik genoegen genomen met een iiyama monitor. Deze was ondertussen behoorlijk gedateerd. Na een zoektocht te hebben gedaan naar de 'ins and outs' van monitoren en de prijzen heb ik een Gigabyte M27Q X aangeschaft.
Tot dusverre is deze keuze niet tegengevallen. De games 'lopen' en 'ogen' beter, visueel is er meer te genieten wat betreft details en kleurenweergave. Zelfs na zware modificatie van de games bijft het spelverloop vloeiend en is er geen hapering merkbaar.
Door de positie van de aansluitngen zijn deze lastiger te bereiken bij een staand scherm en moet bij een wisseling de monitor worden plat gelegd. Dan is het lastig dat het scherm niet kantelbaar is.
Een van de beste 1440p 240hz monitoren die je kunt halen. Dat komt door de prijs vergeleken andere top modellen.
de prijs per performance niet je bij dit product krijgt is niet normaal. 240hz en 1440p voor 269 is heel heel goedkoop. Het enige probleem wel nu is dat mijn andere monitor nu lelijk lijkt omdat die 1080p is
een goede monitor die werkt zoals die zegt ik vind deze een goede monitor en de 240hz voel je wel
dus ik raad deze wel
Erg mooi scherm. Scherpe prijs voor deze specs. Aansluitingen voor video, 1x displayport en 2x HDMI. Fijn dat het scherm een KVM switch heeft. Erg blij met de aankoop.
De Gigabyte M27Q X is echt een aanrader als je van snelle games houdt. QHD-resolutie zorgt voor lekker scherp beeld, en met die 240Hz voelt alles super smooth. Kleuren zijn sowieso al goed, maar worden nog beter na een calibratie. HDR is niet echt bijzonder, maar ja, met HDR-400 kun je ook niet veel verwachten. Voor gaming is het echt een top ding!
Nadat ik op youtube en tweakers reviews heb over gezien/gelezen. En de prijs op black friday 269€ was, heb ik er voor gekozen om voor deze monitor te gaan.
Prijs/kwaliteit een topper. out of the box zoals de reviews zeggen zijn de kleuren wat minder, maar na wat aanpassingen meer dan dik in orde. Scherm speelt vloeiend cs2!
Monitor is licht en plastiek en is miss daarom wat gevoelig?? Maar voor de rest lijkt dit een top scherm!
Op dit moment zeker een aanrader!
Deze gamingmonitor biedt een uitstekende beeldkwaliteit met scherpe details en vloeiende beelden dankzij de hoge verversingssnelheid van 240Hz en 1ms reactietijd. Het design is strak en modern, en de kleuren zijn helder en nauwkeurig. Perfect voor zowel casual als competitieve gamers, met een responsieve ervaring zonder haperingen. Prijs/kwaliteit is dit echt een topper.
Super goeie kwaliteit, mooie model, pas goed om zijn plek, mooi prijsje voor zo een goede monitor. Echt een aanrader. Als je opzoek bent voor een goede monitor raad ik gigabyte aan zijn top monitoren
Prima scherm, het verschil met mijn oude monitor zag ik gelijk. Vervelend dat het scherm niet kan draaien, dit maakt het moeilijk om bijvoorbeeld de achterkant van het scherm af te stoffen. Verder neemt de adapter voor de stroom kabel onnodige ruimte in op mijn bureau. Fijn dat er veel instellingen zijn die je kan aanpassen en dat die ver omhoog/omlaag gezet kan worden.
Ik kocht dit beeldscherm deels omdat ik voor thuiswerk graag een 1440p monitor nodig heb, dus ik dacht ik combineer het meteen met een hoge refresh rate. De 240hz is erg vloeiend en de kleuren van dit scherm zijn ook erg mooi vergeleken met mijn vorige monitor. Alleen het standaard waar je de monitor aan moet bevestigen is een beetje vreemd en je kan het scherm alleen verticaal bewegen niet horizontaal.
Teksthelderheid op bepaalde achtergronden is een beetje vreemd, maar dat is geen dealbreaker. Je ontvangt een HDMI-kabel, DP-kabel, de stroomadapter en 2 verschillende stekkertypen. (Type F en Type G) De KVM-functionaliteit is extreem handig, omdat ik een thuisserver heb waar ik altijd moeite mee heb om mijn toetsenbord en muis op aan te sluiten. Over het algemeen is de monitor goed voor de prijs.
Na jarenlang gegamed te hebben op Dell 24" 60Hz 1080p IPS schermen, heb ik de gok gewaagd met deze upgrade.
Absoluut geslaagt en ik ben er erg tevreden over los van de genoemde minpuntjes.
Wel een andere voedingskabel moeten kopen aangezien hij bij Azerty werdt geleverd met een UK voedingssnoer, en geen C13 gebruikt maar C5 op de oplader.
De Gigabyte M27Q X is een geweldige monitor met 240Hz verversingssnelheid en 2K-resolutie. Het biedt een supervloeiende game-ervaring en scherpe beelden. Echt een topkeuze voor gamers!
Goede kwaliteit monitor. 240hz met 1440p resolutie voor een goede prijs (zeker op dit moment met Black Friday kortingen).