Review door de redactie

Round-up - 120mm-ventilators - Van budgetbriesje tot superstorm

Met onze nieuwe testmethode voor ventilators hebben we de afgelopen tijd een selectie van 120mm-modellen getest die we in deze round-up bespreken.

100 16 jan

Toon reviews van:
harlekein
23 januari 2024 Rapporteer Product gekocht

Lian Li Uni Fan SL-INF 120 RGB Triple Pack Wit, 120mm

Premium looks voor een premium prijs, maar puur op functionaliteit moet je deze niet kiezen.

Pluspunten

• Daisy chain
  • Mooie RGB en afwerking

Minpunten

• Duur
  • Zwarte kabels bij witte fans en behuizing
  • Minder mooi als het uit staat.
  • L-Connect software is niet ideaal.

3 van 5 sterren (Voldoende)
Lampenkapp Newbie
21 oktober 2024 Rapporteer Product gekocht

Lian Li Uni Fan SL-INF 120 RGB Triple Pack Zwart, 120mm

Ik heb onlangs de Lian Li Uni Fan SL-INF gekocht en ben teleurgesteld over de prestaties. De luchtstroom is gemiddeld; ze blazen voldoende lucht, maar niet zo krachtig als ik had gehoopt. Wat nog frustrerender is, is dat de ARGB-verlichting helemaal niet werkt. Ondanks het volgen van verschillende handleidingen en het proberen van meerdere aansluitingen, krijg ik de verlichting niet aan de praat. Ik had gekozen voor deze fans vanwege hun reputatie en uitstraling, maar het gebrek aan goede verlichting en de gemiddelde koeling maken deze aankoop teleurstellend. Helaas kan ik ze niet aanbevelen aan degenen die zowel krachtige ventilatie als aantrekkelijke RGB-verlichting zoeken.

Pluspunten

• Ziet er leuk uit
  • Makkelijk te monteren in case

Minpunten

• Lian Li controller
  • L-Connect (software)
  • Gevoelig

2 van 5 sterren (Slecht)
JohnnyV76
1 mei 2023 Rapporteer Product gekocht

Lian Li Uni Fan SL-INF 120 RGB Triple Pack Zwart, 120mm

Zeer hoge kwaliteit voor een flinke prijs.

Vanaf t moment dat je de verpakking opent voel en zie je de kwaliteit van deze fans. Het systeem om 3 fans aan elkaar vast te maken werkt geweldig en scheelt kabels in je kast.

Ik heb t voor elkaar gekregen om alle connectors verkeerd om vast te maken dus dit is wel iets om op te letten. Als je t verkeerd doet dan past 1 schuifje heel makkelijk maar moet je de connector vast klikken voordat je m vast kunt schuiven. Als je t op de goede manier doet is het iets lastiger om beide lipjes op de goede positie te krijgen maar hoef je niet te klikken. Ergens raar dat je ze dus toch met wat lichte pressie verkeerd kunt vast maken en het lijkt alsof ze goed zitten.

Pluspunten

• Zeer hoge bouwkwaliteit, dat voel je meteen
  • 3 fans combineren werkt geweldig
  • L-connect software werkt goed. Alles is aan te passen.

Minpunten

• Redelijk gemakkelijk om de connector verkeerd vast te maken
  • Duur

witkop525
1 september 2022 Rapporteer Product gekocht

Lian Li Uni Fan SL-INF 120 RGB Single Pack Zwart, 120mm

Al eerder een review hierover geschreven voor de triple pack, dus zie nader uitleg daar. Prachtige fan met mooie led verlichting. Doet wat het moet doen. Top product. Bij installatie met flink aantal fans kan het desalniettemin weleens waar prijzig zijn.

Pluspunten

• Prachtig
  • Led
  • Led in zijkanten en fans
  • Hoge snelheden
  • Stil bij lage snelheden
  • Weinig kabels
  • Modulair

Minpunten

• Prijzig
  • Kunnen wat lawaaierig overkomen bij hoge snelheden

witkop525
1 september 2022 Rapporteer Product gekocht

Lian Li Uni Fan SL-INF 120 RGB Triple Pack Zwart, 120mm

Prachtige fans, niet heel stil wanner vol in de toeren, maar kunnen wel heel stil zijn. Led in de fans zelf en zijkanten met spiegels is echt fenomenaal. Het koppelen van de fans en cable management is over nagedacht. In één woord: subliem.

Pluspunten

• Prachtig
  • Koelen goed
  • Modulair
  • Weinig kabels

Minpunten

• Prijzig

Heb jij ook een Lian Li Uni Fan SL-INF 120 RGB Single Pack Zwart, 120mm?