€ 90,99 bij NBB.com

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
9 januari 2025 Rapporteer

Goed geprijsd voor wat je krijgt! Ik heb hem nog niet lang maar doet tot nu toe zijn werk goed. Top PSU!

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Stil
  • Compact

Minpunten

• Nog niks opgemerkt

6 september 2024 Rapporteer

erg goede an betrouwbaare PSU die op het moment van aankoop best wel goed in de reviews stond maar ook prijzig was.

Pluspunten

• Compact
  • Full Modular
  • erg stil
  • voelt erg robuust aan

Minpunten

• Prijzig

Ik was erg benieuwd of deze voeding betrouwbaar was en niet meteen uit elkaar klapt. Deze voeding is nu ongeveer een half jaar lang en nee de voeding is niet ontploft en vertoont geen enkel gebrek of veroorzaakt raar gedrag in de computer.

Pluspunten

• Compact
  • Platte kabels
  • Stille werking
  • Geen piggytail EPS kabel.

Minpunten

• Prijzig
  • 5e PCIe/CPU aansluiting op de voeding mist vooral met betrekking een 3e PCIe kabel wanneer je beide EPS kabels gebruikt.
  • Uitblijven AWG rating kabels productpagina.

8 februari 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

De Gigabyte GP-UD750GM is een 750W 80 Plus Gold-gecertificeerde volledig modulaire voeding die een goede balans biedt tussen prestatie en prijs.

De voeding heeft een compacte afmeting en is niet lawaaierig onder normale werkomstandigheden. Het ontwerp is volledig modulair, wat helpt bij het verminderen van de warboel in je chassis.

Top aankoop

Pluspunten

• Volledig modulair
  • lange kabels
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

• geen

24 januari 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

goed gebouwd snel geleverd goed het pervect voor de prijs

Pluspunten

• fijn modulair
  • kompact
  • goed geprijst

Minpunten

• rare form fan

23 januari 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Gekocht bij Megekko en geregistreed bij Aorus. Gekocht voor mijn eerste pc-build, aan het gewicht en uiterlijk te zien voelt het robust aan en ziet het er keurig netjes uit. Kijk er nu al naar uit om verschillende soorten kabels aan te sluiten voor de looks.

Pluspunten

• Full-modulair
  • Uiterlijk
  • Prijs

Minpunten

• Geen

17 januari 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

De Gigabyte UD750GM is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, efficiënte en gebruiksvriendelijke voeding. Met zijn volledig modulaire ontwerp biedt hij maximale flexibiliteit bij kabelbeheer, terwijl de 80 Plus Gold-certificering garant staat voor hoge energie-efficiëntie. Ideaal voor gamers en veeleisende gebruikers die een betrouwbare en nette setup willen.

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Lange kabels
  • 80 PLUS GOLD
  • Niet duur

Minpunten

• Geen

29 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Voor een nieuwe pc deze PSU gekocht. Makkelijk te installeren doordat deze volledig modulair is. Jammer dat snoeren plat en niet rond zijn, maar voor de rest een hele fijne PSU van 750W.

Pluspunten

• Goede prijs
  • Volledig Modulair

Minpunten

• Snoertjes plat en niet rond

23 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

De GIGABYTE GP-UD750GM PSU biedt uitstekende prestaties voor zijn prijs. Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om je kabels netjes te houden. De efficiëntie is top, maar de bouwkwaliteit kan beter

Pluspunten

• Hoge efficiëntie dankzij 80 PLUS Gold-certificering
  • Stil tijdens gebruik, zelfs onder belasting
  • Volledig modulair ontwerp voor eenvoudig kabelbeheer

Minpunten

• Bouwkwaliteit voelt minder stevig aan
  • Kabels zijn relatief stijf en moeilijk te buigen

16 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Het is een goed product voor deze lage prijs. De kabels zijn niet de beste, maar wel oke. De psu voelt ook kwalitatief erg goed aan. Het is ook erg fijn dan het modulair is, fijn voor de cable management.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Voelt solide

Minpunten

• Kabels zijn wat minder mooi

30 november 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Een kort, maar krachtige review.
Ik was op zoek naar een mooie PSU voor mijn SteamMachine naast mijn TV die mijn RTX3070 goed zou kunnen voeden.
In een niet al te grote kast is het fijn dat je de kabels goed kan managen, waardoor deze krachtige modulaire PSU erg goed van pas kwam.
Met Black Friday een mooie deal kunnen scoren.
Voeding doet precies wat het moet doen voor een mooie prijs/kwaliteits verhouding.

Pluspunten

• Stil
  • Robuust
  • 750 Watt!
  • Prijs/Kwaliteit
  • Modulair

Minpunten

• Geen

Gigabyte GP-UD750GM

Dit product is heel top en fijn te gebruiken het is heel erg goedkoop en werkt prima, de klantenservice is ook heel erg top ze hielpen me heel snel en ze waren ook heel vriendelijk

Pluspunten

• Heel makkelijk te gebruiken uit de doos
  • Werkt perfect
  • Goeie prijs voor wat je krijgt
  • Het is modulair

Minpunten

• Vaak uitverkocht

8 februari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Een goed product voor een nette prijs. Doet gewoon wat het moet doen!
Volledig modulair en stil van geluid.
Hier in huis komt binnenkort nog ene PC en daar zetten we zeker dezelfde voeding in.

Pluspunten

• sterk
  • volledig modulair

Minpunten

• Nog geen minpunten ervaren

4 februari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

De Gigabyte GP-UD750GM is een betrouwbare 750W voeding met 80 Plus Gold-certificering. Hij werkt stil en efficiënt, is volledig modulair. gebruik de Gigabyte GP-UD750GM nu 2 maanden en ben er tevreden over.

Pluspunten

• Still
  • modulair

Minpunten

• geen

28 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

voor mijn eerste eigen build heb ik deze power suply gebruikt van gigabyte. wegens zijn toenmalige aantrekkelijke prijs voor een modular power suply. het product was makkelijk in gebruik en leek mij van goede kwaliteit. voorlopig nog geen problemen.

Pluspunten

• prijs
  • kwaliteit
  • gebruik

Minpunten

• minder duidelijk markering op de poorten

Gigabyte GP-UD750GM

Moest laatst mijn oude PSU vervangen en deze PSU van gigabyte is mij aangeraden. Ik ben tot nu toe erg tevreden over mijn aankoop! De PSU is erg stil, zelfs onder hevige belasting tijdens gamen.
Een ding wat tegen kan zitten zijn de platte kabels, maar dat is alleen een probleem bij micro atx/mini itx builds is wat ik heb gezien. Voor nomrale mid tower cases met een ATX moederboard moet dat zeker geen probleem zijn!

Pluspunten

• Stil tijdens gebruik en gamen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Volledig modulair voor makkelijk kabel managen

Minpunten

• platte kabels kunnen hinderen in case

25 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Na vervanging van mijn vorige voeding (550Watt 2018) ivm aanshaf nieuwe GPU voor deze PSU gekozen. Prijs kwaliteir ziet er goed uit. Volledig modulair. Moest wel even zoeken met aansluiten van de nieuwe kabels omdat de nieuwe GPU 2 voedingsaansluitingen nodig heeft. Mijn verwarring was alleen dat de meegeleverde kabels voor de GPU gesplitst waren. Na wat zoeken dit opgelost. (meer mijn eigen onkunde). Mijn vorige voeding uit 2018 had wel mooiere meegeleverde kabels. Maar ik vind vooral prestaties van mijn PC belangrijker dan het uiterlijk.

Pluspunten

• Voordelig
  • Volledig Modulair
  • Prijs kwaliteit
  • Stil

Minpunten

• Uiterlijk meegeleverde kabels

Gigabyte GP-UD750GM

mooie PSU zeker met de deals die er nu op staan, zelf gekocht om te upgraden van mijn 550W PSU en het doet zijn werk. geen gekke dingen opgemerkt en doet zijn werk goed

Pluspunten

• volledig modulair
  • stil
  • compact
  • goede kwaliteit

Minpunten

• kan prijzig zijn

16 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Heb hem al een maand en werk heel goed

Pluspunten

• Van zeer goede kwaliteit met de goede materialen en kabels
  • Heeft geen problemen in stil en word niet te warm
  • Is goed ontvangen door mij mijn pc gaat er weer goed tegenaan
  • Nu een maand in gebruik en werk nogsteeds top echt een goede psu

Minpunten

• 1 minpunt voor mij teveel sata ports

15 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Ideale voeding voor de meeste PCs. De voeding is goed verpakt en komt met een mooi setje zwarte, platte kabels, al zijn die wel wat stug. Daarnaast heeft hij met zijn Gold-certificering een uitstekende efficiëntie. Tijdens het gamen heb ik de ventilator nog niet gehoord.

Pluspunten

• Modulair
  • Stil
  • Prijs

Minpunten

• Kabels wat stug

15 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Een hele fijne voeding met 750 watt aan stroom waarmee je veel kan voeden. Hij is erg robuust gebouwd en is makkelijk te installeren. Alleen jammer dat hij een beetje zwaar is.

Pluspunten

• Robuust
  • Hoge kwaliteit
  • Fijn om mee te werken

Minpunten

• Zwaar

23 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Voor de prijs is het een geweldig product tegenover de concurrentie. Het is duidelijk welke kabel in welke connector moet. Het is ook zeker een pluspunt dat er een 450w kabel is voor de GPU.

Pluspunten

• Modulair
  • Stil

Minpunten

• Weinig pci-e kabels

14 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Ik heb deze PSU gekocht voor mijn eerste PC buid ooit met een 4060 en een 7600X, en hij werkt erg goed. Ik heb er nog geen problemen mee gehad en hij was ook nog eens redelijk goedkoop. (op moment van aankoop ongeveer 90 euro). Zou ik zeker aanraden!

Pluspunten

• Mooi design
  • Goede kwaliteit
  • Uitstekend voor de prijs
  • Heel stil
  • Fully Modular

Minpunten

• Nog niks

12 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

super goed product mooi design komt met kabels en verpakt in een goede kwaliteit doos komt met genoeg kabels ik vind de handleiding heel erg handig. Heel handig voor beginnende pc bouwers. de voeding is 750 wat

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • mooi product
  • erg stil

Minpunten

• somige korte kabels

8 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Goede kwaliteit psu voor de prijs. en mooi om in te bouwen

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • makkelijk te installeren
  • mooi design

Minpunten

• geen cable braces inbegrepen

8 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

De Gigabyte GP-UD750GM is uitzonderlijk stil, zelfs onder zware belasting. De voeding draait geruisarm en heeft de problemen van mijn vorige voeding, zoals willekeurig uitvallen, volledig verholpen. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor langdurig en intensief gebruik.

Pluspunten

• Zeer stil
  • Compact
  • Voelt stevig aan

Minpunten

• Weinig kabels meegeleverd

7 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Solide voeding die doet wat je ervan verwacht. Het biedt betrouwbare prestaties voor de meeste pc-builds, zonder franje of verrassingen. Prima keuze als je gewoon iets goeds zoekt zonder gedoe. Installatie ging prima!

Pluspunten

• Compact
  • Stil
  • Robuust

Minpunten

• Dure kant

1 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Alles wat je wenst bij een psu is inbegrepen, over de kwaliteit van de kabels valt te discussieren. alles is wel duidelijk aangeduid en simpel.

Pluspunten

• robuuste psu
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

• kabel kwaliteit is ok

Gigabyte GP-UD750GM

Goede kwaliteit voor de prijs. Ideaal als je een upgrade doet en meer vermogen nodig hebt voor je build!

Pluspunten

• Stevige power supply
  • Veel kabels
  • Goede prijs

Minpunten

• Geen enkele kabel met naam gemarkeerd
  • sommige kabels eerder kort

29 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Ben erg blij met dit product. De modulaire kabels maken cable management zeer eenvoudig. En met de 80 Plus Gold-certificering zorgt ie voor een goede efficiëntie. Hij is ook erg stil, zelfs onder een wat zwaardere belasting. Het is dus al met al een goede voeding.

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Stil
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

• Nog geen

28 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Ik ben erg blij met dit product, hij levert goede kracht aan m’n nieuwe pc build. Ik heb aan deze psu genoeg watt voor upgrades!

Pluspunten

• Compact
  • Volledig modulair!
  • Ziet er goed uit

Minpunten

• Geen

26 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Dit is een prima psu voor een redelijke prijs! zeker een aanrader als je zelf een pc gaat bouwen op een redelijk budget.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • Fully modular
  • Kabels van goede kwaliteit meegeleverd

Minpunten

• handleiding had duidelijker kunnen zijn

22 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Makkelijke installatie met de meegeleverde schroeven, je kiest welke kabels je zal gebruiken in de computer en plaatst ze in de PSU.

Pluspunten

• Modulair
  • Gold certificering
  • Robuust

Minpunten

• Geen meegeleverd zakje voor overige kabels

20 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

De Gigabyte GP-UD750GM is een betrouwbare en efficiënte voeding voor gaming-pc’s en workstations. Met een vermogen van 750W biedt het voldoende kracht voor de meeste systemen, inclusief high-end grafische kaarten. De 80 PLUS Gold-certificering zorgt voor een goede energie-efficiëntie, wat zich vertaalt in lagere energiekosten en minder warmteontwikkeling. De modulaire kabels maken kabelbeheer eenvoudig, en de compacte afmetingen passen in de meeste behuizingen. Geluidsproductie is minimaal, zelfs onder zware belasting. Al met al een solide keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare en efficiënte voeding.

Pluspunten

• Efficient
  • Goede kracht voor meeste systemen
  • Stil

Minpunten

• Aan de dure kant

10 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Prima gold PSU voor een goede prijs, vanwege de 750W aan power kan deze hopelijk nog vele jaren mee.

Pluspunten

• Stil
  • Modulair
  • Gold

Minpunten

• Geen

2 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Deze voeding zal de meeste videokaarten makkelijk genoeg stroom geven, 705 watt is vaak ruim voldoende.
Hij heeft een 12v aansluiting voor nieuwe Nvidia kaarten.
Ook is hij voor zijn kwaliteit best goedkoop.

Pluspunten

• Zuinig (80 plus gold)
  • 12 volt aansluiting
  • Goedkoop

Minpunten

• Stugge kabels

Gigabyte GP-UD750GM

Het is een prima product voor een lage prijs. Vooral omdat het volledig modulair is.

Pluspunten

• Hoog kwaliteit
  • Ziet er mooi uit voor de prijs
  • Goedkoop

Minpunten

• Zijn er niet

18 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Nu inmiddels een aantal weken in gebruik. Werkt naar behoren, voor mij een voordeel dat deze volledig modulair is, dit scheelt een hoop overbodige kabels in de case. Daarnaast is hij scherp geprijsd vergeleken met andere modellen met hetzelfde vermogen. Bewust gekozen voor een hoger vermogen dan zodat upgraden uitbreiden in de toekomst mogelijk is. Enige nadeel wat ik vind is dat de garantie (36 maanden) aanzienlijk korter is dan die van concurrenten (120 maanden). Verder zeer tevreden over deze voeding.

Pluspunten

• Scherpe prijs
  • Volledig modulair
  • Stil

Minpunten

• Kortere garantie vergeleken met andere fabricanten

14 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD750GM

Niet veel speciaals, het is een powersupply, hij is stil en redelijk goedkoop.

Pluspunten

• Redelijk goedkoop
  • Stil

Minpunten

• Nog niks

Heb jij ook een Gigabyte GP-UD750GM?