Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht

Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF00BDMH)

Gekocht vanwege een tekort aan ruimte in mijn appartement waar mijn desktop te veel ruimte in beslag nam. Ik hoorde veel slechte verhalen over gaming laptops, desondanks toch maar het risico genomen. Blij dat ik het gedaan heb.

Ik heb de Laptop gekocht voor gamen en multimedia, en dat gaat probleemloos op de Legion 5 pro. RDR2 (anno 2023 nog steeds een veeleisende game) runt ie prima op 1600P met bijna alles op ultra ruim boven 60FPS. het feit dat de 3070 waar de laptop mee komt de meest krachtigste variant is die je in een laptop kan hebben draagt hier zeker aan bij. Escape From Tarkov draait ook op 80 FPS met alles op Ultra.

Ook zit er genoeg RAM geheugen in waar je je best voor moet doen om het volledig te gebruiken.

Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een krachtpatser van een Laptop.

Pluspunten

• Mooie stevige aluminium behuizing. Geen goedkope plastic
  • CPU is erg snel.
  • Handige meegeleverde software van Lenovo.
  • Krachtigste 3070 laptop variant met een TDP van 150W.

Minpunten

• Batterijduur erg kort. Rond de 2-3 uur met bespaaringsmodus
  • Met wat grotere handen al snel last van de wat kleinere toetsen.

31 juli 2023 Rapporteer
Product gekocht

Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF00BDMH)

Gekocht in een 'sale' voor €1500. In principe aangeschaft voor amateur audio en video editing. Dat doet deze laptop prima. Installatie gaat vanzelf. Gelukkig weinig bloatware. Temps blijven ok bij intensief gebruik. Wel goed de ventilatie zijn gang laten gaan (en wordt dan ook wel luid). Koptelefoon is een pre bij intensieve belasting vd hardware.

Makkelijk uit te breiden met extra ssd.

Voor gamen ook zeer geschikt. Trekt alles makkelijk op ultra in full hd en 2k gaming zit het tussen high/ultra settings in.

De 3070 laptop editie GPU blijft in benchmarks wel 10-20% achter op de desktop editie, maar dit was voor mij geen verassing.

Pluspunten

• CPU erg vlot
  • Relatief weinig bloatware
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

• GPU laptop versie ligt wel ver achter op de desktop versie

Heb jij ook een Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF00BDMH)?