Gemiddelde gebruikersscore
Nooit durven dromen dat Dolby Atmos vanuit een soundbar systeem zo goed kon klinken. Voor mij de beste aankoop van 2022.
Modern systeem voor een geweldige film- en geluidservaring. Met de juiste instelling is muziek luisteren ook een genot. Verder is het systeem makkelijk te bedienen maar heeft ook een paar minpuntjes.
Deze soundbar wordt sterk afgeraden als je deze wilt gebruiken in combinatie met een externe mediaspeler (en een beamer).
Top geluid uit een fatsoenlijk balkje
Inmiddels een jaar in bezit en nog geen seconde spijt van. Prijs kwaliteit verhouding is zeer aangenaam te noemen in vergelijking met concurrentie. Zeer beknopte belevenis met Atmos. Diepe bas die je ook nog in de equalizer kan verhogen. Een echte bioscoop ervaring in je eigen woonkamer waarbij je van je bank kan af trillen als er een helikopter langs vliegt. Nog regelmatig kijken mijn vrouw en ik naar het raam als er in de film wordt aangeklopt of als er een hond blaft. Zeer realistisch dus.. 100 punten voor Samsung...
De HW-Q990B, gekoppeld aan de QN900B doet wonderen. Net of je midden in de aktie zit. De soundbar en de luidsprekers van de tv kan je tezamen laten werken, dat krijg je Q symphony. Persoonlijk vind ik dan dat de achter luidsprekers teveel overstemd worden dus ik hou het geluid op de soundbar alleen. De speakers van de bar één á twee stappen minder zetten en de achterspeakers een paar stappen luider en alles werk fantastisch. Kan je allemaal regelen met de afstandbediening van de soundbar. Zo goed als in de bioskoop? Nee, natuurlijk niet. Zijn er betere? Waarschijnlijk wel...maar niet voor die prijs!! De soundbar is stevig en degelijk afgewerkt. Een echte aanrader.
Soundbar in augustus 2022 gekocht.
Vrij snel het bekende probleem van verbrekende verbinding met de speakers en sub. Opgestuurd voor reparatie. Hierna permanent geen connectie meer de surround speakers en sub. Voor 2e keer weg voor reparatie. Niet gerepareerd retour ontvangen. Nu voor de derde keer weg ter reparatie.
Ik heb dit product mogen testen voor een aantal weken. In combinatie met mijn nieuwe TV was dit een geweldige ervaring. Wat een mooi geluid! Bij het kijken van een film komt het geluid vanaf alle kanten.
Ook met het luisteren van muziek en super mooi geluid.
Ik heb de soundbar een aantal weken mogen testen.
• Design: De soundbar heeft een metal look en is strak afgewerkt. De grootte viel op.
• Geluidskwaliteit; Het geluid dat de soundbar voortbrengt is geweldig!
• Gebruiksvriendelijkheid; Gemakkelijk te installeren
Ik ben erg tevreden en zou het product zeker aanraden
Het is net alsof je in een bioscoop zit met dit geweldige geluid. Het klopt heel precies. Wat ik toch ook belangrijk vind is het energieverbruik en dat valt enorm mee. Echt een absoluut pluspunt.
De superstrakke soundbar mocht ik enkele weken testen; sindsdien is televisie kijken voor mij gelijk aan de beleving van een film in de bioscoop, maar nu met nóg beter geluid én draadloos.
Installeren en aansluiten is een fluitje van een cent. Met deze soundbar haal je iets moois in huis.
Zat al jaren te twijfelen over een soundbar omdat ik al een zeer goede hifi installatie heb. Geen spijt van de sprong. De punchy bas en ruimtelijke effecten zijn zeer indrukwekkend bij Dolby 5.1 content! Aanrader!
Uitstekende soundbar voor een in verhouding redelijke prijs. Een paar fijne verbeteringen tov zijn voorganger de Q950A, zoals een display aan de voorkant en het verdwijnen van de stofgevoelige stoffen bekleding. Films (met ATMOS) zijn een geweldige ervaring, helemaal wanneer je de verschillende kanalen afstelt via de volgende handleiding: https://www.avsforum.com/threads/2022-samsung-q990b-11-1-4-dolby-atmos-dtsx-soundbar.3231071/post-61871578