![]() |
Round-up - De populairste cpu-luchtkoelers - Top 10 uit de Pricewatch getest Wij gebruiken onze nieuwe testmethode om de tien populairste processorkoelers van de afgelopen tijd onder handen te nemen en kijken met welk model je koeltjes deze hete zomer door kunt komen. |
Top cooler die in een Dan Case C4 past. Stille werking. Makkelijke installatie. Uitstekende performance. Absolute aanrader!
Gekocht als downgrade van een NH-U12A voor een PC in de woonkamer. De NH-D12L koelt mijn AMD 5700X even goed, en is nog wat stiller, lees onhoorbaar. En dat laatste was voor mij de reden van aanschaf.
Gebruikt in een Digital Audio Workstation ingebouwd in een 4U 19 inch behuizing. Stilte en beperkte hoogte zijn daarbij het belangrijkste. Hoeft alleen een Ryzen 7 9700X koel te houden. 3 Noctua NF-A12x25 in de behuizing (zelfde als op de koeler) voeren voldoende koele lucht aan.
Prima koel prestaties en stil met de juiste bios instellingen, wel aan de prijs.
omdat ik naar een rackmount kast ben gegaan had ik een goede maar lage koeler nodig.
Deze koeler voldoet aan alles en is toch een tower model.
Wil je een goede koler voor je 4U rackmaount. neem deze