Klein apparaat veel heel veel mogelijkheden. Werkt overal en super fijn met allerlei geïnstalleerde apps. Net een compacte smart tv met grote weergave.
Super leuk ding, een echt hebbe dingetje! Maar het is het nog NET NIET. Voor €300 zou ik het een leuke gadget vinden, maar zeker niet voor deze prijs. Het beeld is best helder en past zich automatisch aan. Overdag is het scherm ook moeilijk te zien..
Tizen is niet het ideale besturingssysteem voor smartapparaten. Mijn frustratie is het niet kunnen multitasken met Tizen. Reageert goed op de bijgeleverde afstandsbediening. Apps op het apparaat voldoen aan mijn behoefte. Automatische keystone en focus werken niet optimaal, maar goed genoeg. Qua lichtopbrengst en geluid voldoet hij aan mijn verwachtingen.
The Freestyle is een compacte projector voor thuisgebruik. Maar het is geen gewone "beamer" .
Gister de Freestyle ontvangen en direct uitgepakt. Wat me opviel is het kleine formaat en hoe makkelijk hij te installeren is.
leuke gadget!
beeldkwaliteit is heel erg goed, geluid meer dan behoorlijk.
heel handig door compacte design, kan je dit overal meenemen of overal in huis gebruiken.
in het begin wel wat moeten zoeken hoe je best het beeld kan kalibreren en afstellen.
maar over het algemeen heel tevreden over.
Getest op groot plafond, prima beeld en het geluid. In de badkamer op een muur behangen met vliespapier met reliëf en donkerbruin geschilderd, uitstekend beeld. Handig is dat je onmiddellijk naar Netflix of Disney+ kan. Nu nog kijken hoe het beeld op buitenmuur zou zijn voor tijdens de warme zomerdagen.
Leuke gadget om te hebben! Wat een geweldig apparaat was mijn eerste indruk. Ondanks een aantal minpunten, ben ik zeker zeer positief en gecharmeerd van dit product.
De Samsung Freestyle is een mooie beamer. Een mooi design en gebruiksvriendelijk.
The Freestyle is makkelijk in gebruik en handzaam. Ook voor zakelijke doeleinden is het een fijn product. De koppeling met Airplay is eenvoudig. Het beeld is goed en het apparaat heeft ook prima audio. Jammer dat in de reisetui geen ruimte is voor de adapter en afstandsbediening. Verder een aanrader!
Prima klein apparaat met goede afspeelmogelijkheden. Het beeld en geluid is goed waarbij natuurlijk er uit dit kleine apparaat geen enorm vermogen kan komen. Het automatisch scherpstellen werkt in beginsel prima, de freestyle herkent veel ondergronden waarop deze gericht staat. Voor thuisgebruik een leuk apparaat met vele technische mogelijkheden.
Compacte beamer, handig in gebruik en met wat aanpassingen heel bruikbaar
Ik vind het design van de beamer erg mooi en voelt robuust aan. zelf regelen van de beeldscherpte en vlak krijgen is een handige feature.
kwaliteit van het beeld tegen alsmede het feit dat de beamer het niet deed met mijn powerbank hetgeen de beamer niet meer "mobiel "maakt
Na leveringsvertraging van 2 maand krijgen wij dit niet in gang. Er is geen gebruiksaanwijzing. We horen dat er een app is, we installeren die maar deze vind ons product niet. Zelf koppelen lukt niet want geen enkele code op de doos op het product wordt herkend door de app.
De Samsung Freestyle is makkelijk te installeren. Hij projecteert zeer mooi s. Heeft mooi geluid. Opbergen gaat goed, maar hier passen alleen de beamer en kap in. De Freestyle is langzaam. Overdag niet altijd goed zichtbaar. Over het algemeen een fijne beamer in gebruik en werkt goed.
Prima voor op reis , werkt naar behoren en is snel ingesteld .
Mijn verwachtingen waren hoog! Maar de Freestyle heeft ze weten te overtreffen. Een bioscoop effect. Bij de film the Lion king hebben we onze ogen uitgekeken. Het geluid is ook helemaal perfect! Alle apps werken perfect. Het installeren ging ook zeer makkelijk. Wij zijn er erg blij mee.
Samsung The Freestyle LSP3B is een aanwinst voor ons huis. We gebruiken hem als een echte thuisbioscoop voor onze favoriete series en films.
De Samsung Freestyle was makkelijk in te installeren en de smartfunctionaliteiten spreken voor zich. Beeld is scherp en geluid is prima.
Lang moeten wachten, maar daar was hij eindelijk.
Mooi klein apparaat. Makkelijk te installeren (zei mijn man).
Geluid prima, ook heel makkelijk om een geluidsbox aan te sluiten.
Het moet wel aardig donker zijn om goed beeld te hebben.
Kids willen hem al mee naar de camping deze zomer....
Fijn product maar overdag is het beeld iets minder te zien, savonds is ie perfect
Wat een geweldig apparaat! Ik neem deze altijd mee op vakantie echt top of op me slaapkamer. Gebruiksaanwijzing spreken voor zich, begin even draai vinden hoe je deze moet koppelen maar het is zo gedaan! Ideaal ding, ik ben helemaal fan… beeld kwaliteit is echt top.
Eenvoudige installatie, veel ingebouwde apps.Een battery pack of lang verlengsnoer nodig om overal recht te projecteren. In de travel case is geen ruimte voor de benodigde accessoires.
Het is een handzaam, compact apparaat wat doet wat het belooft, en meer...
Je hebt een haarscherp beeld, dat zich op kijkhoek en achtergrond aanpast. Daarnaast zit er een klein en zeer handzame afstandbediening bij die
Het integreert Smart TV software en abonnee streaming diensten tal dan niet voorgeïnstalleerd
Fijn klein apparaat, met goede beeld en geluid kwaliteit
Fijne, draagbare projector. Perfect voor een bioscoopavond. Minder geschikt voor overdag. Makkelijk te koppelen aan je telefoon. Aanrader!
De Freestyle is makkelijk mee te nemen. Het is een leuke gadget. Het beeld is verassend scherp. De samenwerking van de apps is goed. Het geluid is beter dan verwacht. Soms wordt het beeld niet gelijk scherp gesteld maar is handmatig goed in te stellen.
Ziet er mooi uit. Afstandsbediening voelt erg plastic fantastic. Gebruiksgemak matig. Menu's erg traag. Beeld goed in donkere ruimtes, anders matig. Start zelf TV kanalen op (!?). LED statuslampje niet uit te krijgen, geeft 's nachts teveel licht. Veel geld, weinig kwaliteit. Samsung... niet mijn ding.
De Freestyle is een leuke gadget dat doet wat het beloofd heeft. Het is gewoon een smart tv in handformaat waar je erg veel kijkplezier mee kan beleven. Koppeling met je telefoon is ook eenvoudig. Het gewicht en formaat is mooi. Het geluid dat eruit komt is redelijk.
Ik was sceptisch in het begin omdat ik van de Freestyle gelezen had dat de lichtopbrengst maar aan de lage kant zou zijn. Dit viel mij echt super mee en ik heb ook goed beeld wanneer de ruimte niet geheel donker is.
Handig formaat beamer. Het corrigeert zicht vanzelf. Helaas moet de kamer wel redelijk donker zijn om goed beeld te krijgen. De kabel die meegeleverd is; is te kort waardoor je ook weer beperkt ben in deze op de goede plaats zetten. De beamer is redelijk duur voor de kwaliteit;
Het viel mij enorm tegen, voor wat ik er mee zou willen doen. Overdag is het niet te doen, om goed beeld te krijgen. Te weinig lichtopbrengst. Daarom teruggestuurd.
Wel scherp beeld en mooi groot te projecteren. Geluid ook prima. Geen accu, dus steeds uit om te verplaatsen.
Het formaat en gewicht van de Freestyle zijn ideaal. Lichtopbrengst is prima. Installatie is eenvoudig en de instellingen zijn makkelijk aan te passen. Let op: niet alle applicaties die op een Samsung Smart Tv werken, werken op de Freestyle.
Buiten heb je hier niets aan als het licht is je ziet gewoon niets helaas en dat is eigenlijk waar je zo'n ding voor koopt en ze ook mee adverteren. We gebruiken hem nu maar als 2e tv voor de kinderen. Beeld binnen is prima in een niet donkere kamer
Wat een top apparaat! Hiermee creëer je dus easy een extra chillhoek in huis. Moet goed donker zijn. Maar met alle apps en de mogelijk van streaming bv van je telefoon. Heel relaxed om liggend in je bed de favoriete serie te bekijken op het plafond. Aanrader!
The Freestyle is een leuke vervanging van een TV in bijv. de slaapkamer. De projector is makkelijk te bedienen met de telefoon. Het maakt niet uit waar je de freestyle neerzet, overal heb je wel goed geluid. Al met al is de freestyle prijzig, maar overall wel een aanrader.
Mooi en compact apparaat. Er hoeft geen groot apparaat in de woonkamer te staan. De projectie op de muur is goed. Ook het geluid is prima. Het uitlijnen van het beeld gaat automatisch niet altijd even goed. Daarnaast is het aantal lumen van de Freestyle eigenlijk net te weinig.
Leuk gadget met luxe uitstraling, eenvoudig in gebruik en absoluut een aanrader voor de beginnende gadgetliefhebber! Stelt zich automatisch aan op de muur (kleur en stelt scherp) en is eenvoudig in gebruik. Jammer alleen van de in verhouding hoge prijs / opties (lichtsterkte had beter gekund en geen ingebouwde accu).
Gaaf, makkelijk, hebbeding!
Makkelijk te installeren, helder beeld zelfs in vrij lichte omstandigheden. Geluid valt niet tegen. Automatische aanpassing beeld bij schuin projecteren. Makkelijk mee te nemen met de koker. Helaas geen eigen accu.
Wij zitten midden in een verhuizing en behalve een router, wat witte muren en een paar stoelen staat er nog niet veel in ons nieuwe huis. Behalve dan de Freestyle van Samsung! Gelukkig ging de installatie lekker snel, dus even een avondje film gekeken ipv moeten klussen
Thuis kon ik deze makkelijk aansluiten op WiFi en ik was erg tevreden met de kwaliteit van beeld en geluid. Op een tweede WiFi netwerk buiten huis aansluiten lukte me niet gelijk. Hopelijk lukt dit uiteindelijk want makkelijk overal meenemen was voor mij een belangrijke reden om aan te schaffen.