Gemiddelde gebruikersscore
Deze dashcam heeft een relatief lage prijs. Daarvoor krijg je een goede beeldkwaliteit en hoekweergave. Van de functionaliteiten en gebruiksgemak van de app mag je niet veel verwachten.
Niet kopen, wij hebben er al meerdere onder garantie nieuw gekregen maar problemen blijven zich voordoen en elke keer de zelfde, dus gewoon een zeer slecht product zeker geen aanrader en is zijn geld niet waard!
De dashcam heeft slechts een halfjaar probleemloos gewerkt.
Het overschrijven van oude video's (wanneer sd kaart vol is) gaat soms niet goed waardoor er niet wordt opgenomen.De app werkt langzaam, en filmpjes kopiëren gaat traag via de wifi.
Het is jammer dat de dashcam niet bevestigd kan worden met een zuignapje.
Ook mist een quick save button. Als er nu iets op de weg gebeurd moet je het filmpje terugzoeken, en daar kun je niet te lang mee wachten, anders wordt die overschreven.
Op dit moment schakelt de dachcam zich steeds uit en aan tijdens het rijden. €200,- is veel geld voor een dashcam die niet werkt.
Goed geprijsd, redelijk goede beeldkwaliteit. Helaas herstart hij vaak uit het niets, soms gaat hij niet meer aan, dus ga ik hem terugsturen omdat de betrouwbaarheid erg belangrijk is.