Prijs | |
Specificaties | Socket 1700 • ATX • Intel Z690 chipset - Bekijk alle specificaties |
De Z690 Tomahawk van MSI is een net, betaalbaar bord waarbij geheugen hergebruikt kan worden vanwege ondersteuning voor DDR4. Het bord is vrij compleet, heeft drivers op USB en kan redelijk goed overklokken. RGB ontbreekt wel op het bord en de plaatsing van de SATA connectoren is een beetje apart.
Dit is een uitstekend moederbord met veel functionaliteiten. Voor mij is de wifi en bluetooth functionaliteit een grote meerwaarde, al stond daar een stevig prijskaartje tegenover. Alleen de meegeleverde handleiding was een stuk minder. Online is er een betere te vinden, uiteindelijk hebben vooral de internet fora mij verder geholpen.
Uitstekend moederbord, gekocht op Amazon 4-6-2022. Veel M.2 sloten en robuust design fijn om mee te werken. Duidelijke handleiding en fijn dat het bovenste PCIE slot is versterkt. Bluetooth en Wifi was ook een reden dat ik dit moederbord heb gekozen.
Voorlopig een prima MB. Wel veel gedoe met configureren icm Raptor lake i13600 & Noctua cpu cooler. Dit is het tweede exemplaar, het eerste raakte beschadigd aan de socket door verkeerde montage cooler (backplate) Ik was altijd EVGA fan maar die stoppen ermee. Toch een uitstekend !
Mooi moederboord. Dit was mijn eerste PC die ik heb gebouwd en de beschrijving die MSI meegeeft heeft me goed geholpen met een paar onzekerheden. Makkelijk te installeren en de BIOS is overzichtelijk. Wel jammer dat er geen non-WIFI versie van deze moederboord is met DDR-4.
High Quality,
Low Price,
Enough slots to fill all my needs,
Works fast,
Nice design,
SHOUT OUT TO MSI
Cette carte est très jolie et dispose de pleins de fonctionnalités très intéressantes.
On notera surtout les 4 emplacements M2, le Wifi 6 très performant et le Bluethoot.
Mooi Z690 board die stevig aanvoelt, er goed uit ziet en een integraled i/O shield heeft. De BIOS is duidelijk en brengt je meteen naar de belangrijkste zaken. De VRM's lijken koel genoeg te blijven en de prestaties zijn (ook volgens reviews) erg goed. Het is wel een prijzig board.
Voor mij een perfect moederbord. Veel mogelijkheden en aansluitingen. Kan er veel mee aanpassen in de bios, toch simpel genoeg voor mijzelf om mee te rommelen. Solide bouwkwaliteit en alles ZWART. Heel fijn als je geen zin hebt in RGB. Op gevoel deze verkozen boven een asus, geen spijt van!
The MSI MAG Z690 Tomahawk WiFi DDR4 is a solid board with enough next generation features for enthusiasts looking to upgrade like PCIe 5.0 and plenty of expansion options.
The design is simple but great. There is also an DDR5 version if you're willing to pay the price.
Gebruik het met een i9 12900k. Makkelijk on mee te overclocken en een goede prijs.
Een van de enige moederborden dat ik bij mijn zwarte build kon passen