Gebruikers

Productuitvoering

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur 22 februari 2022

Betaalbare ruisonderdrukking - Negen draadloze hoofdtelefoons op een rij

Sony levert met de WH-XB910N een zeer complete hoofdtelefoon die maar weinig onderdoet voor zijn duurdere broer. De ruisonderdrukking is erg goed, het geluid ook, mits je de Clear Bass-functie uitschakelt. Het uiterlijk is niet spectaculair, maar de bediening is prettig, zeker omdat je even snel een gesprek kunt voeren door je hand op de oorschelp te leggen. De hoofdtelefoon is vrij licht en zit prima, en Sony levert er een uitstekende en heerlijk uitgebreide app bij. Een case had niet misstaan en de accu kan beter, maar het totaalplaatje van de WH-XB910N is desondanks heel mooi. Lees verder »

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Akamatsu 21 juni 2022 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Ongelofelijk slechte draadloze koptelefoon, je kan 'm beter gebruiken als bedrade koptelefoon.

Pluspunten

• Goede bouw kwaliteit
  • Komt met een hard carrying case

Minpunten

• Ongelofelijk Slechte in Draadloos gebruik
  • Noise Canceling kan niet uitgezet worden zonder app
  • Geluid inconsistent bij draadloos gebruik

2 van 5 sterren (Slecht)

devvy 23 mei 2023 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Goed zittende, probleemloze koptelefoon met uitstekende ANC.

Pluspunten

• Noise Cancelling
  • Draagcomfort
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

• Vergeleken met de XM4 beetje lomp

Arfman 25 mei 2023 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Leuk geluid, ANC redelijk goed, verder niet echt geweldig.

Pluspunten

• Veel bass
  • ANC best goed voor de prijs

Minpunten

• Warm
  • Microfoon valt soms uit

3 van 5 sterren (Voldoende)

wessy 4 juni 2023 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Mijn eerste draadloze hoofdtelefoon ooit, en wat een geweldig product! Met name onder de indruk van de noise canceling en het draagcomfort. De Truebass-optie vind ik veel te overheersend bij muziek luisteren, en heb ik vooralsnog uitgezet.

Pluspunten

• noise canceling heel effectief
  • draagcomfort is super
  • prettige app waarin je veel onzindingen gewoon uit kan zetten

Minpunten

• Truebass vind ik geen toevoeging

Stiegl 30 januari 2023 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Gekocht tijdens actie voor iets meer dan 100 euro en geen moment spijt gehad. Het geluid is uitstekend, ten minste, nadat je de clear-bass uitschakelt, en de noise cancelling is wat mij betreft ook prima. Hij zit comfortabel en de batterij gaat heel lang mee. Enige minpuntje is dat hij vrij dikke oorschelpen heeft en hij daardoor wat raar staat op mijn kleine kale hoofd.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Goede noise cancelling
  • Veel waar voor je geld
  • Veel features
  • Batterijduur
  • Meegeleverde case
  • Multipoint bluetooth

Minpunten

• Swipe bediening niet altijd accuraat
  • Beetje lomp ontwerp
  • Zwaar overdreven bas, maar dat kan gelukkig uit

Alexsis 15 december 2022 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Sinds 14-12 deze koptelefoon in gebruik genomen. Geluid is helder en er zit een prima bass in. Noice cancelling zou beter kunnen maar persoonlijk vind het goed genoeg omdat er nu niet zo'n druk op mijn oren komt.
Uitgebreide app. Batterij duur kan ik nog niks over zeggen.

Pluspunten

• Waarde voor je geld - €125
  • Hard case
  • Uitgebreide app
  • Allround gebruik
  • bedraad en draadloos

Minpunten

• Beetje groot als je een klein hoofd hebt
  • Korte kabel

bremme 11 december 2022 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Prima koptelefoon, goed geluid, microfoon, ontwerp mooi (subjectief) en zit lekker. Ik wil een koptelefoon en hoef niet al mijn gegeven aan Sony te geven. ANC werkt eigenlijk nog steeds niet echt goed, kan je pas uitzetten na aanpassing in app. Onhandige touch bediening ook, doe mij maar gewone knoppen.

Pluspunten

• Prima geluid
  • Degelijk ontwerp
  • Zit goed

Minpunten

• App nodig voor bepaalde features
  • App die veel te veel doet en moet weten
  • Geen fysieke knoppen voor o.a. volume
  • Tegenvallende noise cancelling
  • Duur

3 van 5 sterren (Voldoende)
MeneerTeddybeer 13 april 2022 Product gekocht

Sony WH-XB910N (Zwart)

Goede koptelefoon in het middensegment. Heeft eigenlijk alles wat het grotere broertje ook heeft (iets mindere kwaliteit) met een betere prijs/kwaliteitverhouding. Het enige dat meteen uit moet is de 'clear bass' functie of je moet van overdreven bass houden.

Pluspunten

• Noise cancelling
  • Ambient sound
  • Goede geluidskwaliteit
  • Multipoint
  • Hoesje inbegrepen
  • Accuduur
  • Uitgebreide app

Minpunten

• Design
  • Touch control soms moeilijk

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony WH-XB910N (Zwart)?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren