Had eerst de 65t active. Die zijn zo veel beter.
Geluid kan niet aangepast worden met deze oortjes. Ook kan het geluid veel minder hard. De wind komt ondanks belofte hard door je telefoongesprek heen. Ook na firmware update geen merkbare verandering.
Goede oortjes, eigenlijk wel op alle gebieden.
Ze zitten beter en blijven eerder zitten dan de eerdere Jabra's die ik heb gehad: elite 75t.
Oortjes afzonderlijk werken, waardoor je ze afwisselend één van de oortjes in kan doen.
Het blijft onnatuurlijk bellen als je beide oortjes in hebt.
Bouwkwaliteit van de oortelefoons en doosje zijn prima maar niet geschikt voor telefoneren
Ik heb de Elite 7 Pro's nu al een tijdje in gebruik, maar heb er spijt van dat ik ze gekocht heb. De geluidskwaliteit in het algemeen is goed al ontbreekt de bas een beetje. Nu ben ik zelf niet van heel bassig geluid, dus voor mij maakt dat niet veel uit.
En dan nu toch wel mijn spijt punt. Met deze oortjes valt geen zinnig gesprek met anderen te voeren, want anderen horen je amper. Updates om dit euvel te verhelpen komen niet en dat vind ik toch wel erg jammer en eigenlijk slecht. Overal op het internet zijn er veel klachten te lezen, maar een reactie van Jabra blijft uit.
Mijn vorige oortjes waren ook Jabra's en die waren top.
Dit zijn voor nu mijn laatste Jabra's, want de kwaliteit staat totaal niet in verhouding tot de prijs die ik betaald heb.
Geweldig zittende oortjes die helaas geplaagd worden door onbegrijpelijke bug waardoor ze ongeschikt zijn om mee te bellen. Ik kocht deze Jabra's juist voor het bellen, maar na 2 geweldige calls werd ik opeens slecht verstaanbaar. "Alsof je door een deken praat". Reset, firmware update, het maakt allemaal niet uit. Onbegrijpelijk en onacceptabel.
Gelukkig gekocht bij HiFi Klubben met 60 dagen Buy&Try. Omgeruild en mede op advies verkoper de Airpods Pro 2 gehaald (die zij zelf niet eens verkopen). Ik wilde daar eerst niet aan vanwege de hoge prijs maar man wat een geweldig product is dat, zeker in combo met iPhone/iPad.
Voor mij geen Jabra meer als ze dit soort prul (met bekende problemen lees ik overal) op de markt brengen.
Gekocht om mee te bellen, maar het geluid dat de ander hoort is zodanig slecht dat ik ze daarvoor niet meer durf te gebruiken. Dit lijkt een firmware issue dat snel na een reset begint. De accus van de earbuds gaan snel leeg bij ACN ingeschakeld.