Gemiddelde gebruikersscore
Deurbel en bewakingscamera in één.
Prima wired doorbell, snel en eenvoudig te installeren.
Op de site is niet exact te zien wat de deurbel kan. Beeld blijkt in de hoogte ipv van de breedte te staan. Niet compatible met Apple iCloud opslag / HomeKit, dus verplicht apart maandabonnement. Bijzonder frustrerende klantenservice-aanpak zoals alleen via een telefonische wachtrij bereikbaar ipv mail.
Mijn voordeur zit naast de hoofdbouw en in een hoek.
De Ring Video Doorbel Wired is daarvoor niet bruikbaar. Hij heeft dan 25% de muur aan de ene kant en 25% voordeur aan de andere kant in beeld. Ook werkt bewegingsmelding dan niet in het donker.
Werkt niet op Iphone buiten bereik van eigen Wifi.Ring adviseert om bleutooth uit te zetten, werkt dan wel. Is geen oplossing volgens mij. Alle instellingen staan goed op iphone en Ring-app. Zelfde probleem met Eufy en LSC gehad,moet dus in IOS zitten naar mijn idee.
in theorie een prima product
in praktijk bagger (heb er inmiddels 3 versleten)
doe jezelf een plezier; ZOEK EEN ALTERNATIEF!!!!!
Installeren is relatief eenvoudig met de wizard in de app, dat helpt een hoop. Eenmaal geïnstalleerd werkt het goed, _als_ het werkt. De deurbel verliest regelmatig verbinding met wifi (op 3,5 meter afstand) en dat is alleen op te lossen door de router en/of deurbel te herstarten.
Een fijn product, installatie ging eenvoudig. Heb hem uitgebreid met de Chime.
Nadeel van deze deurbel is dat deze niet werkt als er een internetstoring is. Ik heb momenteel geen internet thuis en werkt de bel dus ook niet.. De deurbel kan dus ook niet rechtstreeks communiceren met de Chime.