De prijs zegt niets over de kwaliteit in dit geval; supergoed koelende en zeer stille 140mm fans met lange garantie.
De koelprestaties zijn dik in orde, en dat voor een meer dan schappelijke prijs. De fans maken wel een licht zoemend geluid bij zowel lagere als hogere snelheden (bij mij zitten ze echter wel in een airflow case, waardoor ze extra hoorbaar zullen zijn).
Arctic bewijst dat je ook met weinig geld kwaliteit kunt kopen, had er een 10je bij op gegooid en ik had ze nog gekocht, ontzettend stille fans en ze koelen meer dan prima. 5 pack gekocht op Amazon voor een koopje, alle 5 muisstil, geen coilwhine of hummend geluid.
Ik had de vele reviews al gelezen hier en op Amazon, dus het is niet zo dat ik niet gewaarschuwd was.
Toch maar de gok gewaagd en 1x 120mm en 2x 140mm gekocht, maar inderdaad hebben ze de hum bij bepaalde RPMs
Niet te doen, heb ze dan ook teruggestuurd.
Voor de prijs prima. Ik heb er 2, een maakt een irritant geluid bij bepaalde toeren (lijkt op cool whine). Vervangen maar ook het vervangende exemplaar heeft hetzelfde manco.
Zat bij de LIQUID FREEZER II 280. 2x 140mm. Zijn mooi stil rond de 600rpm. Maar er zit een soort whine geluid in die zich bij hogere rpms voordoet. Erg irritant eigenlijk.
Goede fans voor een goede prijs!
verplaatsen veel air.. en design is oke
Lekker stille fan, die erg goedkoop is/hoort te zijn. Concureert goed met Noctua's 140mm fan voor statische druk. Een echte aanrader als radiator fan.
Super stil en erg betaalbaar. Ik kon ze niet horen op alles behalve maximaal. De bouwkwaliteit voelt heel erg goed aan. 10 jaar garantie is ook niet verkeerd. Wordt met 4 kleine grijze schroeven geleverd.
Ik heb 3 fans, twee intake en een outtake.
Ze draaien op +- 550 RMP , +- 20%.
Met een open kast op minder dan 50cm kan ik ze niet horen, stekertje eruit en erin ik hoor ze niet boven het geluid van de processor koeler uitkomen.