Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
1 januari 2010 Rapporteer

Ik heb het toetsenbord voor 10 euro aangeschaft bij een vaag computerzaakje een jaar terug, toen ik de groene, standaard, logitech-doos opendeed, zag ik een goed verpakt toetsenbord, dat verwachte ik eerlijk gezegd niet voor die prijs. toen ik dit toetsenbord ging gebruiken ( 4 weken terug ongeveer ) kwam ik erachter dat het toetsenbord echt geen extra functies heeft, ik heb eerst op duurdere toetsenborden gewerkt, daar zat een usb-hub in, iets wat ik enorm handig vond, omdat mijn wacom en muis niet draadloos zijn, dit zit dus niet in dit toetsenbord. Eerste indruk de toetsen zijn mat, met een net niet witte opdruk, iets grijzig, dat heeft wel wat! de randen zijn glimmend afgewerkt, net als bovenaan een stukje, met...

Pluspunten

• prijs
  • typt lekker
  • ledjes

Minpunten

• weinig functies

28 april 2009 Rapporteer

Ik was op zoek naar een toetsenbord met een fijne aanslag. Aangezien ik op school goede ervaringen heb met de classic / value series van logitech ben ik uitgekomen bij een vergelijkbaar exemplaar, de Logitech Classic Keyboard 200. De reden hiervoor was omdat het het goedkoopste toetsenbord bij bol.com is en hier had ik nog een bon voor liggen.
Het ontwerp is wel mooi met de afgerond hoeken en de niet geheel witte letters, meer een beetje grijzig. Ze zijn dan ook weer niet zo donker dat het slecht leesbaar wordt. Over de prijs ben ik zeer te spreken, voor 12,99 exclusief haal een mooi toetsenbord in huis. Alleen jammer dat het toestenbord niet meer herkend wordt als het wordt aangesloten met een usb-ps2 adapter.
Een ander pluspunt is de...

Pluspunten

• Toetsaanslag
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Morsbestendig

Minpunten

• Wordt niet herkend icm met een usb-ps2 adapter
  • Geen functietoetsen voor de liefhebber

19 februari 2020 Rapporteer
Product gekocht

Logitech Classic Keyboard 200 (Qwerty)

Simpel toetsenbord die prima zijn ding doet. Gebruik hem voor confituren van server of htpc

Pluspunten

• Goedkoop
  • Prima voor basis werkzaamheden

Minpunten

• Geen

3 van 5 sterren (Voldoende)
6 november 2010 Rapporteer

14 juli 2010 Rapporteer

19 april 2010 Rapporteer

28 februari 2010 Rapporteer

11 januari 2010 Rapporteer

28 oktober 2009 Rapporteer

Logitech Classic Keyboard 200 (Qwerty)

Heb jij ook een Logitech Classic Keyboard 200 (Qwerty)?