Gebruikers

Score: 4
14 reviews

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Prijs
€ 174,63
Specificaties Inkjet all-in-one (Kleur) met WiFi - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
9
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
0
Tom34Newbie 7 augustus 2021 Product gekocht

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Ik heb deze printer 3 weken geleden gekocht en ben vrij tevreden. De installatie en het downloaden van de programma's waren duidelijk ook de instructies. Het is een printer met weinig bedrading dus je hoef niet te sukkelen met extra draden ruimte.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Mooi afprinten

Minpunten

  • soms wat traag

Eindoordeel

Score: 4

0
hoipeter 5 juli 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Niet alleen goed nieuws..

Pluspunten

  • HP Instant Ink programma

Minpunten

  • Gebruiksgemak installatie

Eindoordeel

Score: 3

0
marybrNewbie 17 juli 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Ik heb de Office Jet Pro nu enkele weken in huis en ben er erg blij mee! Ik ben erg blij met de afdrukkwaliteit in kleur. Printen via mobiel was makkelijk. Ideaal om geen omkijken te hebben naar inkt. Een top printer die doet wat het beloofd.

Pluspunten

  • Mooie afdrukkwaliteit
  • Inkt thuisbezorgd

Minpunten

  • maandelijks abonnement (niet verplicht)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Afdrukkwaliteit Score: 5
Afdruksnelheid Score: 5
Scankwaliteit Score: 5
Scansnelheid Score: 5

0
Mariel82Newbie 15 juli 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Fijne gebruiksvriendelijke printer, goede afdruk kwaliteit, snel, dubbelzijdig printen automatisch mogelijk (dus geen gehannes meer met handmatig papier omdraaien), draadloos. Touchscreen is helder en handig in gebruik. HP Smart programma biedt mooie aanvullingen. Instant inkt werkt goed! Opstarten duurt lang, dubbelzijdig kopiëren niet mogelijk. Apparaat is groot.

Pluspunten

  • Mooie printkwaliteit
  • Snel
  • gebruiksvriendelijk
  • Mooie aanvullingen met HP smart app
  • Nooit meer zonder inkt
  • draadloos

Minpunten

  • Apparaat wat aan de grote kant
  • dubbelzijdig kopiëren niet mogelijk
  • uitschuifplankje om papier op te vangen is wat gammel
  • opstarten duurt wat lang
  • scannen naar MacBook (nog) niet mogelijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Inktverbruik Score: 4
Drivers en stabiliteit Score: 3
Featureset Score: 4
Afdrukkwaliteit Score: 4
Afdruksnelheid Score: 5
Scankwaliteit Score: 4
Scansnelheid Score: 3

0
IkbenbiancaNewbie 5 juli 2021 Product gekregen

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Mooie machine die werkt met een handige app. Goede kwaliteit prints Makkelijke installatie, word snel gevonden door de verschillende devices

Pluspunten

  • Handige app
  • Goede print kwaliteit
  • Printsnelheid

Minpunten

  • Papier vliegt door de kamer
  • Dopjes van de inkt

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Inktverbruik Score: 3
Afdrukkwaliteit Score: 5
Afdruksnelheid Score: 4
Scankwaliteit Score: 5
Scansnelheid Score: 4

0
HcBlNewbie 1 juli 2021 Product gekregen

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Mooi prijs kwaliteit verhouding, eenvoudig instaleren, mooie afdrukken en inktservice

Pluspunten

  • Inkt service
  • Snel
  • Hp+ smart ap

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Inktverbruik Score: 3
Drivers en stabiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Afdrukkwaliteit Score: 4
Afdruksnelheid Score: 4
Scankwaliteit Score: 4
Scansnelheid Score: 4

0
chantal1976Newbie 1 juli 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Mijn eerste indruk van deze printer is dat hij heel erg makkelijk te installeren is. Alles wijst zich vanzelf. Ook het aanmelden voor de HP+ inktservice was zo gepiept.

Pluspunten

  • Printen via mobiel
  • Goede resolutie
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Inktverbruik Score: 4
Drivers en stabiliteit Score: 4
Afdrukkwaliteit Score: 5
Afdruksnelheid Score: 5
Scankwaliteit Score: 5
Scansnelheid Score: 4

ViefkeNewbie 23 augustus 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

De printkwaliteit, gebruikersgemak en duurzaamheid (individuele cartridges & recycleprogramma) maken het een geschikte printer voor zowel (klein)zakelijk als prive gebruik. Wel wat groot, maar ook veelzijdig. App is wat traag

Pluspunten

  • mooie kwaliteit prints, scans en kopie's
  • gebruiksvriendelijke app (Nederlandstalig)
  • afzonderlijke inktcartridges
  • veel mogelijkheden
  • duurzaam
  • Instant-ink mogelijk (inkt abonnement)

Minpunten

  • papier uitvoer voelt iellig
  • app is niet snel

Eindoordeel

Score: 4
Mandys8Newbie 13 augustus 2021 Product gekocht

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Wat handig om te printen. Dubbelzijdig printen gaat snel, en het de kwaliteit is goed. Scannen via de telefoon is super waardoor een laptop overbodig is.Cartridges krijg je binnen aantal dagen binnen. Handig ook is dat je de oude kan recyclen.Al met al super tevreden

Pluspunten

  • Makelijk via je telefoon te gebruiken
  • Nooit geen inkt meer
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Niet gevonden nog

Eindoordeel

Score: 4
Monika986Newbie 22 juli 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

I have had the printer for about two months. very easy to install. prints quickly in great quality. has quite a few options. Plus an excellent home delivery service. cool! I recommend

Pluspunten

  • prints quickly
  • option to print away from home

Minpunten

  • short cable included

Eindoordeel

Score: 5
GieltjjeNewbie 12 juli 2021 Product gekocht

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Prima pritner, Lekker snel. Goede kwaliteit van zowel documenten als fotos. Ik ben zeer tevreden. Vooral printen via telefoon is erg handig. Had ik niet bij vorige. Tevens abonnement op inkt is ook handig. Printer geeft door dat inkt bijna op is en besteld zelf nieuwe.

Pluspunten

  • snel
  • goede kwaliteit
  • simpele bediening

Minpunten

  • beetje groot

Eindoordeel

Score: 5
tony.de.witNewbie 10 juli 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

Eenvoudig in gebruik. Probleemloos kleurenafdrukken maken via iPhone. Nooit inkttekort door HP Instant Ink service tegen gunstige prijs.. Snel kopiëren eenvoudig door sheet-feeder. Er is echt nagedacht over zorgeloos gebruik. De prijs van de Instant Ink service is afhankelijk van de hoeveelheid afdrukken per maand, goedkoop tot erg goedkoop!

Pluspunten

  • gunstige prijs kleurenafdrukken
  • nooit zonder inkt met HP+ service

Minpunten

  • printer moet online zijn voor HP+ service

Eindoordeel

Score: 4
KuijkentjeNewbie 5 juli 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

een fijne all in one printer van goede kwaliteit. Het installeren gaat vrij makkelijk. De HP smart app werkt prima. alleen het scannen naar een MacBook is me nog niet gelukt. Met HP inkt+ kom je niet meer onverwachts zonder inkt te zitten dus dat is wel een fijn gevoel.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk te installeren
  • mooi kleuren

Minpunten

  • scannen naar een MacBook is een uitdaging

Eindoordeel

Score: 4
beadsbyboonstraNewbie 29 juni 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP OfficeJet Pro 8022e AiO

De pagina,s schieten eruit.Ik was blij dat ik van de print kabels af ben. Alles gaat via bluetooth .Scannen ging ook prima. Hij zet ze in PDF als je dat wilt, en dat was bij mijn oude printer lastiger.

Pluspunten

  • snel in printen
  • instant inkt
  • kan ook faxen

Minpunten

  • bij hete temperaturen vlekken

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een HP OfficeJet Pro 8022e AiO?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee