€ 1.575,- bij bol Plaza

Review door de redactie

Best Buy Guide - Tablet Best Buy Guide - Oktober 2022

Na jarenlang verschillende tabletround-ups te hebben geschreven, vonden we het hoog tijd voor een heuse Best Buy Guide speciaal voor tablets.

152 14 okt '22

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Daan16018 Newbie
22 juli 2023 Product gekocht

Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram, 128GB opslag, Zilver

Heb de iPad gekocht om hem te gaan gebruiken voor school. Samen met de Apple Pencil 2 is dit een top combinatie voor het maken van aantekeningen of schetsjes. De iPad heeft een heel mooi 120 Hz scherm, waarmee je films en video's er goed uitzien. De M1 chip is heel erg snel, dus je zal nooit lang hoeven wachten tot je app opgestart is. De batterij haalt voor mij makkelijk een hele dag, met ongeveer 7 uur aan schermtijd. Nu met iOS 16 en 17 in aankomst is het een mooi apparaat dat goed bestemd is voor de toekomst!

Pluspunten

• Formaat
  • 120 Hz
  • Snel
  • Goed scherm
  • Dun
  • Accuduur

Minpunten

• Prijs

lexreview
16 augustus 2022 Product gekocht

Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram, 128GB opslag, Zilver

Beste Ipad tot op heden. Deze chip is sneller dan mijn 2017 pro versie en dat merk je. Scherm prima te lezen in feller licht. Batterij dan we sneller leeg. 128 Gb is voldoende, maar 256 Gb aan te bevelen.

Pluspunten

• Snel
  • Mooi scherm
  • Compact

Minpunten

• Duur

palmeg
23 mei 2021 Product gekocht

Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram, 256GB opslag, Grijs

De 2018 versie beschouw ik als een geweldige iPad. Beetje fröbelen met foto’s, veel browsen, Office dingen en destijds ook meteen de vervanging voor m’n MacBook Air. Deze nieuwe doet alles net zo goed, heel fijn ding, maar een groot verschil met m’n vorige heb ik nog niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

• Mooi, compact
  • Prima scherm
  • Snel, maar dat was het 2018 model ook
  • Groot genoeg. Heb ook een keer een 12,9 gehad, maar vond die te groot

Minpunten

• Eigenlijk niet veel veranderd sinds 2018

Heb jij ook een Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 16GB ram, 2TB opslag, Zilver?