Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Android, iOS compatibel - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Atilla61 22 juni 2021 Product gekocht

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Een prima product voor een prima prijs met een mooie design. Het is geen geavanceerde smartwatch, maar dat zal wel bekend zijn bij de koper.

Pluspunten

  • Mooie design
  • hartslagsensor
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • spatwaterdicht

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

+1
Jesszy91 12 juni 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Goed horloge voor mensen die geen smartwatch willen, maar wel het uiterlijk en iets meer opties dan een normaal horloge

Pluspunten

  • Mooi en vrouwelijk horloge
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Weinig functies t.o.v. smartwatch
  • Geen touchscreen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

0
jeaninefrenkNewbie 30 juni 2021 Product gekocht

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Een mooi horloge met een tijdloos design. Het startscherm en de knopjes kan je zelf indelen. Hett horloge heeft voldaan aan mijn verwachtingen van een smartwatch. Handig in gebruik voor zowel privé als zakelijk, ik heb ook veel complimenten ontvangen over het uiterlijk van het horloge.

Pluspunten

  • mooi design
  • in te stellen naar eigen wensen

Minpunten

  • geen adapter
  • geen handleiding
  • alleen waterspat dicht
  • internet en locatie moeten continue aanstaan

Eindoordeel

Score: 5

0
wilmadlNewbie 17 juni 2021 Product gekocht

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Een mooi design horloge met veel extra's!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lage batterij duur
  • Accurate hartslag registratie

Minpunten

  • Geen eigen GPS
  • Niet waterdicht
  • Stappenteller wijkt af

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

0
StevenflappyNewbie 12 juni 2021 Product gekregen

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Heel fijn horloge, batterijduur lijkt wel oneindig vergeleken bij andere smartwatches. Handige feature is ook dat de wijzers wegdraaien zodat je het bericht makkelijker kan lezen/zien.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Hartslag in de gaten houden
  • Batterijduur

Minpunten

  • Letters hadden iets groter mogen zijn

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

0
Pris_1989Newbie 7 juni 2021 Product gekocht

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Mooi horloge, analoog design maar toch helemaal van deze tijd. Bevat alle noodzakelijke functies die je van een smartwatch zou willen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Alle noodzakelijke functies
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Geen touchscreen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

0
lvc1979Newbie 5 juni 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Mooi en prachtig design. Weinig opties. Navigeren door de menu's en opties op je horloge is dramatisch. Detecteren werkt slecht. Ik wil plezier van mijn smartwatch, niet continu ergernissen omdat er geen verbinding is, of niet synchroniseert oid.

Pluspunten

  • batterijduur is top
  • manier van opladen en snel
  • design en vormgeving

Minpunten

  • navigeren door menu
  • synchroniseren
  • minimale handleiding

Eindoordeel

Score: 3

natasjajNewbie 17 juni 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Wat een mooi design, je ziet niet dat het een smartwatch is. Groot voordeel is de batterij. Het e-papier display is mooi geïntegreerd in de wijzerplaat. Wil je net iets meer dan alleen de tijd aflezen? Dan is dit het horloge voor jou

Pluspunten

  • Mooi design
  • Batterijduur

Minpunten

  • E-papier maakt het langzaam
  • Niet waterdicht
  • Geen camera bediening

Eindoordeel

Score: 3
dsk84Newbie 7 juni 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

display is mooi geïntegreerd. De handleiding is zeer summier, het instellenvia de app. De bediening is niet snel maar voldoet voor dagelijks gebruik. Als activity tracker niet de eerste keus maar de hartslagmeter en stappenteller werken prima voor normaal gebruik. Ook de slaap tracker is nauwkeurig genoeg

Pluspunten

  • mooi horloge, niet direct herkenbaar als smartwatch
  • batterijduur

Minpunten

  • geen noemenswaardige handleiding
  • verbindingsafstand tot gsm

Eindoordeel

Score: 4
Miss77 7 juni 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Mooi horloge Batterij duur is zeer goed Het is een eenvoudige Smartwatch maar daar ben ik juist blij mee.het navigeren met de drie knopjes is even wennen maar ik word er al steeds handiger in

Pluspunten

  • Design
  • Batterij duur

Minpunten

  • Spat waterdicht

Eindoordeel

Score: 4
EstherdsNewbie 6 juni 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Mooi en functioneel. Het bandje is wat aan de krappe kant. Hij heeft een zeer lange batterijduur. Het hybride werkt perfect, geen onnodige functies en alles wat ik nodig heb. Zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • Lange batterijduur
  • niet te complex

Minpunten

  • sommige meldingen herhalen
  • bandje beetje stroef

Eindoordeel

Score: 4
MirandameulNewbie 4 juni 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)

Mooi design maar weinig opties als je vergelijkt met een andere smartwatch. Batterijduur wel lang.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Batterijduur

Minpunten

  • Wwinig opties

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Skagen SKT3102 Rosé Goud (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee