Prijs |
Specificaties | Android, iOS compatibel - Bekijk alle specificaties |
Een prima product voor een prima prijs met een mooie design. Het is geen geavanceerde smartwatch, maar dat zal wel bekend zijn bij de koper.
Prijs | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Ergonomie | Score: 4 |
Goed horloge voor mensen die geen smartwatch willen, maar wel het uiterlijk en iets meer opties dan een normaal horloge
Prijs | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 3 |
Ergonomie | Score: 4 |
Een mooi horloge met een tijdloos design. Het startscherm en de knopjes kan je zelf indelen. Hett horloge heeft voldaan aan mijn verwachtingen van een smartwatch. Handig in gebruik voor zowel privé als zakelijk, ik heb ook veel complimenten ontvangen over het uiterlijk van het horloge.
Een mooi design horloge met veel extra's!
Prijs | Score: 3 |
Beeldkwaliteit | Score: 3 |
Ergonomie | Score: 4 |
Heel fijn horloge, batterijduur lijkt wel oneindig vergeleken bij andere smartwatches. Handige feature is ook dat de wijzers wegdraaien zodat je het bericht makkelijker kan lezen/zien.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 5 |
Beeldkwaliteit | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Ergonomie | Score: 4 |
Mooi horloge, analoog design maar toch helemaal van deze tijd. Bevat alle noodzakelijke functies die je van een smartwatch zou willen.
Prijs | Score: 3 |
Ergonomie | Score: 4 |
Mooi en prachtig design. Weinig opties. Navigeren door de menu's en opties op je horloge is dramatisch. Detecteren werkt slecht. Ik wil plezier van mijn smartwatch, niet continu ergernissen omdat er geen verbinding is, of niet synchroniseert oid.
Wat een mooi design, je ziet niet dat het een smartwatch is. Groot voordeel is de batterij. Het e-papier display is mooi geïntegreerd in de wijzerplaat. Wil je net iets meer dan alleen de tijd aflezen? Dan is dit het horloge voor jou
display is mooi geïntegreerd. De handleiding is zeer summier, het instellenvia de app. De bediening is niet snel maar voldoet voor dagelijks gebruik. Als activity tracker niet de eerste keus maar de hartslagmeter en stappenteller werken prima voor normaal gebruik. Ook de slaap tracker is nauwkeurig genoeg
Mooi horloge Batterij duur is zeer goed Het is een eenvoudige Smartwatch maar daar ben ik juist blij mee.het navigeren met de drie knopjes is even wennen maar ik word er al steeds handiger in
Mooi en functioneel. Het bandje is wat aan de krappe kant. Hij heeft een zeer lange batterijduur. Het hybride werkt perfect, geen onnodige functies en alles wat ik nodig heb. Zeer tevreden mee!
Mooi design maar weinig opties als je vergelijkt met een andere smartwatch. Batterijduur wel lang.