Erg tevreden over nieuwe huisgenoot
Ik was enthousiast van een ouder model, dat helaas na flink wat jaren kapot ging. Reparatie was hoger dan nieuwkoop.
Dit model haalt het niet bij het vorige. Het stofzuigen gaat gepaard met veel botsen, war tot schade aan meubels leidt. Instellen van een negeerzone lukt niet als meubels te dicht bij het basisstation staan. De radar zou veel meer moeten herkennen.
De speciale borstel voor huisdierharen doet het goed, zeker op tapijt. Legen kan makkelijk, maar haren in de wieltjes zijn lastiger.
De Neato D8 ziet er netjes uit. Heeft een goede zuigkracht, vooral in de turbo stand. De stofzuigen gaat gemakkelijk over deurdrempels en oneffenheden heen, maar daardoor loopt hij ook regelmatig vast op bijvoorbeeld stoel-/tafelpoten. Sidebrush lijkt handig, maar die van ons stopt met draaien zodra de robot over een oneffenheid heen gaat.
Wij hebben hem voor €200 kunnen kpen, maar voor de minstens €419,- van nu raad ik hem zeker af.
Klantenservice is vooral bezig tijd te rekken, in plaats van hulp te bieden.
Had deze gekocht in een aanbieding voor 399 euro in plaats 800 euro bij Coolblue. Die 800 euro zou dit apparaat totaal niet waard geweest. Blijkbaar is de D8 een nieuwe serie waarvan dit de eerste is, maar blijkbaar is men de kennis van de vorige versies kwijt