Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
12 januari 2010 Rapporteer

Inleiding: Ik heb deze telefoon (Nokia N81-2GB zwart) van maart tot november 2008 in gebruik gehad, daarna een N82 gekocht. Hieronder een uitleg waarom. Algemene indruk: Wel aardig. De telefoon voelt goed (en ook zwaar!) aan, maar er zit wel speling op de slide van de telefoon. Daar schijnen ze wel gevoelig voor te zijn. Ook zijn de knoppen vlak en kun je dus slecht voelen welke knop je bedient. Dit is vooral lastig bij blind smsen, wat in de auto nog weleens voorkomt. Ergonomie/ gebruiksgemak: Smsen gaat niet lekker vanwege de vlakke knoppen. Dit leidt tot veel spelvauten. Ook het sliden voelt wat spelerig aan. Verder is het gebruiksgemak in handen van Symbian en naar mijn mening goed. Besturingssysteem:...

Pluspunten

• Mooi toestel
  • Games spelen wel leuk met game-knoppen

Minpunten

• Geen ingebouwde GPS ontvanger
  • Vlakke knoppen, hierdoor typfouten
  • Gemakkelijk speling op slider
  • Accuduur zou beter kunnen

3 van 5 sterren (Voldoende)

Sinds een maand of twee heb ik een Nokia N81 2GB, als vervanger voor mijn SE K750i.
Waarom de N81 2GB?
Mijn 'oude' mobieltje begon kuren te vertonen, en aanzien mijn abonnementstermijn bijna afgelopen is, heb ik besloten voor de N81 te gaan. Ik was op zoek naar een fatsoenlijk alles in één apparaat, met als hoofddoel het afspelen van diverse media. WiFi is voor mij ook een vereiste.
De andere hoofdkandidaat voor het opvolgen van mijn SE K750i was de SE W960i met 8GB intern en WiFi, maar die vond ik persoonlijk niet zo mooi, en voelde ook een stuk minder solide aan.
Specs & Featureset
Model Slide
GSM netwerk EDGE, GPRS, GSM, HSCSD, UMTS (3G), WCDMA
Netwerk frequentie 850, 900, 1800, 1900
Bluetooth v2.0 with A2DP
Wi-Fi...

Pluspunten

• Alleskunner
  • Mediatoetsen onder handbereik
  • WiFi

Minpunten

• Slechte accuduur
  • trage USB snelheden
  • vingerafdrukken

Heb jij ook een Nokia N81 2GB Zwart?