Let op: dit toetsenbord bestaat niet in een Belgische Azerty-layout, enkel in de Franse (modelnummer QSZ-00005). Alle haakjes, accolades en veel speciale karakters staan dus ergens anders. Dit is niet het goede toetsenbord voor wie gewoon is te programmeren op een laptop met Belgisch Azerty-klavier.
Als je een simpel toetsenboard zoekt voor af en toe gebruik, is dit best een leuke optie.
Ik was op zoek naar een plat, draadloos toetsenbord voor op het werk als software engineer. Ik mocht gelukkig zelf kiezen binnen een redelijke prijs, het werd dus deze. Inmiddels een klein jaar op gewerkt en nog geen klachten.
Let op: je moet wel zorgen voor een Bluetooth ontvanger!
Dankzij de Tip van Reviewer MDXTweaker om de functietoetsen vast te zetten via 5 sec CAPS LOCK + Fn werkt dit perfect
Ik was op zoek naar een betaalbaar draadloos toetsenbord. Bij voorkeur bluetooth (én met de juiste indeling / entertoets) zodat ik geen dongel nodig heb. Deze is prima, fijne toetsaanslag en lekker stil. Eigenlijk net iets te groot voor mijn rugzak maar goed te doen. Wel jammer dat het toetsenbord niet "uit" kan. Als ik iets op mijn laptop alleen wil doen en het toetsenbord zit nog in de tas dan werkt dat niet omdat er waarschijnlijk enkele toetsen worden "aangeslagen". Ontkoppelen dmv het BT knopje (naast het batterijvak) kan wel. Verder maak ik nog redelijk wat gebruik van functietoetsen (F1 tm F12) en dan zou het handiger geweest zijn als (net als op mijn laptop) de Fn toets vastgezet zou kunnen worden. En dat kan dus wel! Caps Lock en Fn toets 5 seconden vasthouden om te switchen tussen Fn voor F1-F12 of mediatoetsen.
Heerlijk typend toetsenbord met een hele rits aan snelkoppelingen. Degelijk en betrouwbaar.
Ondermaats toetsenbord voor deze prijs.
De toetsen zijn zeer stil, maar voelen sponzig aan.
Er is geen helling in te stellen, het toetsenbord ligt gewoon vlak op je bureau.
Er wordt geen USB-receiver meegeleverd, je PC/laptop moet dus al bluetooth enabled zijn om te kunnen koppelen met het toetsenbord.
Een volwaardig bluetooth toetsenbord van goede kwaliteit voor een acceptabele prijs. De kunststof behuizing is een beetje saai vergeleken met mijn Dell KM717. De aanslag en de feedback die je krijgt is prettig. Ook de bluetooth verbinding is snel opgezet en werkt stabiel. Veel beter dan een Rapoo 8100M.