Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
5 juni 2008 Rapporteer

Ik heb deze modem-router nu 5 maanden in mijn bezit.Hiervoor had ik een Speedouch 716 die regelmatig wegviel.De bereikafstand heb ik nog gemeten.Deze N modem router heb ik gekozen voor de toekomst.
De webinterface is meteen zichtbaar bij het openen in je browser.De belangrijkste gegevens kun je meteen aflezen.Alleen bij het wijzigen van een parameter wordt naar je password gevraagd.Alles staat ook in het Nederlands.
De setup in kinderlijk eenvoudig.Indien jou ISP protocol PPPoA gebruikt is deze modem router een aanrader.In totaliteit heb je 1 minuut nodig voordat je internet verbinding werkt.Kort geleden heb ik een Linksys WAG200G geinstalleerd, wat toch nog te lang duurde voordat alles vlekkeloos werkte.Vooralsnog geen enkele keer meegemaakt...

Pluspunten

• Eenvoudige setup met een duidelijke webinterface.De Belkijn F5D8633 inklusief de adapter wordt niet heet zoals vele andere modem routers.Sommige routers moet je een brandblusser paraat houden.

Minpunten

• Firmware update blijft vaag.De huidige update is via de UK site van Belkin te verkrijgen.De "amerikaanse" site heeft geen produkt herkenning.

9 juni 2009 Rapporteer

Belkin Draadloze N modem router

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Belkin Draadloze N modem router?