Gemiddelde gebruikersscore
Een draadloze speaker kopen is een hele uitdaging geworden. Deze JBL Charge 5 is niet prefect, maar heeft voldoende potentieel om je mobiliteit met een behoorlijke geluidskwaliteit te geven, op voorwaarde dat je zelf nog wat aan de (digitale) equalizer wil draaien. Zoek even door voor wat extra korting.
Fantastische draadloze speaker, eenvoudig in gebruik. Mooi, helder geluid in een compacte stevige behuizing.
Ik ben benieuwd of deze review nu onder Charge 5 of onder Charge 5 wifi wordt geplaatst.
De reviews van de Charge 5 verschijnen als zoekt op Charge 5 wifi. Misschien dat een moderator dat kan herstellen.
Gekocht als vervanging van een Sony speaker, was een prima ding, had als nadeel dat hij op de accu veel zachter in volume kon.
Nou daar heb je met deze geen last van!
Kan hard zat!
Geluidskwaliteit vind ik heel goed, je kunt het naar eigen smaak aanpassen met de JBL ap.
Lekker simpel!
Ben er bij mee.
Mooie speaker met goed geluid, heb er 2 gekocht en via de app kan je dan ook stereo luisteren wat het nog beter maakt.
Jammer dat het dan wel wat prijzig wordt.
Het bereik van de bluetooth is verrassend goed. Bediening: eenvoudig en duidelijk. geluid bij opstarten is onnodig en bij het laden blijft er steeds een led knipperen wat hinderlijk kan zijn als deze oplaad op de nachttafel. Buiten voor het updaten en de equalizer stelt de app niet veel voor.
Als opvolger van de Charge 3 deze 5 gekocht. Stelt niet teleur. Heldere hoge tonen en lekker bas-geluid. Prima prijs kwaliteit verhouding wat mij betreft.
Goed bouwkwaliteit en geweldig geluid wat er uit die spreakers komt.
Ik gebruik de speakers voornamelijk binnenshuis maar geregeld ook buiten bij BBQ feestjes
en beachvolleybal en iedereen is onder de indruk van deze speakers. Beste koop van 2021, ook als was
hij best prijzig
Mooie speaker en een gigantische upgrade als je komt vanaf een JBL GO! Groot gemis dat het géén 3.5mm jack bevat & mono-audio heeft. Voor de rest solide speaker met zuiver en hard geluid.