Uitstekende titanium-voeding met hoge efficiëntie, ook bij lage loads. Wordt geleverd met veel goede kwaliteit kabels, die wat stug kunnen zijn. De voeding is erg stil, ook bij maximale belasting. Minder belangrijk: mooi design.
Made in Deutschland, aldus betrouwbaar.
Titanium graad efficientie voor een lagere prijs, waarschijnlijk vanwege import kosten.
Corsair AX760 Platinum 9 jaar gebruikt - kabel kwaliteit / insolatie van hetzelfde kwaliteit, niet stug. Prima hoeveelheid accesoires voor kabelmanagment.
GEBRUIK DE MEEGELEVERDE KABELS, vermijd onomkeerbare schade.
Pluspunten
Zuinig, tot 95.9% efficient
Prijs
Betrouwbaar, 10 jaar garantie 200.000 uur / 22.8 jaar between failure
Looks, in-en external
Stil, 20 DB hoor ik niet over mijn noctua 200mm fan
Minpunten
gekloot met 12v overclock rail? zou het niet aanraken tenzij je weet wat je doet
Stilte is een prioriteit voor me, maar Be Quiet! schijnt ook bekend te staan om zijn betrouwbaarheid en de vorige Straight Power 10 450W heeft zijn werk 5+ jaar keurig gedaan. Die bewaar ik nu voor als deze vermogensupgrade waarschijnlijk meegaat in de toekomst. OC jumper in verpakking gelaten.
Pluspunten
10 jaar garantie (?!?)
Goede ervaringen met vorige Be Quiet
Modulair, daardoor niet alle kabels in behuizing
Minpunten
Sata voedingkabels lastig te gebruiken, had graag meerdere dunnere kabels gezien met enkele aansluiting
Kabels erg stug (misschien goed teken)
Door modulaire aansluiting meer ruimtegebruik aan achterkant (meerdere stekkers ipv 1 slang in hoek)
EDIT: na net een jaar in gebruik te zijn geweest is hij defect geraakt. Was niets aan te merken vooraf. Daarna een voeding van een kennis geleend en inderdaad: daar reageerde de PC wel direct op. Nu een Titanium van een ander merk in gebruik genomen.