Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht

Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL (20VE0048MH)

De prestaties vind ik goed voor de prijs. Wat ik mis t.o.v. mijn vorige Lenovo (ThinkPad X270) is de ThinkPad muis. Daar ben ik veel sneller mee dan een normale trackpad. De toetsen zijn dan weer compacter en fijner dan de X270.

Ik vind de batterij enorm tegenvallen. Kan er een paar uur mee vooruit (browser, video kijken). Ondanks dat ik de laptop 95% van de tijd op max 60% batterij heb staan. (zoek op Lenovo Vantage alternative).

Pluspunten

• Toetsenbord
  • Aansluitingen

Minpunten

• Geen ThinkPad muis
  • Schermhelderheid
  • Koeler geluid bij idle
  • Batterijduur

Product gekocht

Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL (20VE0048MH)

Deze laptop is natuurlijk al verouderd. Ik had hem aangeschaft om mbo mee te gaan doen. De videokaart is zeer slecht, gelukkig kun je eentje extern aansluiten.

Het scherm is behoorlijk traag, helaas was mijn computer kapot en moest ik hem via mijn telefoon bestellen. Ik kwam er dus te laat achter hoe traag het scherm is.

On a sidenote: Pas goed op, waarschijnlijk is het RAM-geheugen niet uitbreidbaar. Then again, 32GB heb je pas nodig vanaf 12 threads denk ik.

Raad ik deze laptop aan? Nee! Ik zou echt voor een ander merk gaan. En ja, het merk maakt wel uit. Heel veel zelfs. De bouwkwaliteit vind ik persoonlijjk belangrijker dan of er een i7 in zit.

Pluspunten

• Goede behuizing
  • Prima processor
  • Thunderbolt 4 aansluiting
  • Veel onderdelen zijn vervangbaar
  • 16GB RAM is prima

Minpunten

• Slechte videokaart
  • Slecht beeldscherm (40ms responstijd)
  • Slecht beeldscherm
  • Processor heeft minder dan 12 threads
  • Lenovo vantage bloatware

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL (20VE0048MH)?