Gemiddelde gebruikersscore
Absolute aanrader. 2,5K en Full HD beelden voor een mooie prijs. Dual cam, GPS en wifi. Mooi product.
Ik kan wel beamen dat het een super apparaat is voor de prijs.
Ik geef hem ook echt 5 sterren is ie gewoon waard
Trouwens alle producten van Techpunt ( Xiaomi) zijn geweldig.
Producten en services spreken voor zich.
Ik ga zeker meer halen aan gadgets...indien nodig..
Zeer tevreden met mijn dashcam ... lekker compact..makkelijke installatie..te gebruiken met app of op dashcam zelf..goede beeldkwaliteit overdag en nacht.
Deze dashcam is na onderzoek voor mij het beste gebleken. Een prima apparaat met veel mogelijkheden en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik had 1 van de voorgangers gehad en wist dat het uitstekende kwaliteit was.
Deze nieuwere versie op alle gebieden weer verbeterd naar hoger level.
Hoefde er niet over. Na te denken welke ik wilde bestellen
Lang gezocht en gevonden, prima camera doet wat tie moet doen en scherp beeld , alles is via de app in te stellen en filmpjes zijn makkelijk te bekijken en te downloaden. De prijs is prima voor wat je er voor terug krijgt, prima beeld compact model. De camera is verder uit te breiden met een achteruitkijkcamera en is voorzien van gps, de snelheid word ook vast gelegd en je krijgt een waarschuwing als je te dicht op een andere auto rijd, al met al een goede camera met best wel extra functies voor een redelijke prijs.
heel fijn product, ik dacht er eigenlijk nooit aan om een dashcam te kopen maar zag bij mijn vrienden(3) deze dashcam. mijn vriend had zelfs een rechtzaak gewonnen erdoor. A500s is een dashcam van kwaliteit en heel gebruiks vriendelijk, zoals via je gsm de getrokken beelden kijken, met spraak een foto nemen (take picture),enz, nacht kwaliteit is ook goed. IN HET KORT ECHT EEN AANRADER.
Ik heb al een identieke dashcam.
Het is een bijna perfect model (uitstekende beelddefinitie) voor een redelijke prijs.
Voor- en achtercamera. Makkelijk te installeren, al is zo'n grote sticker op de voorruit niet fijn. De app is gebruiksvriendelijk, een opname is eenvoudig terug te vinden en op bijvoorbeeld de telefoon te downloaden.
Dit is een prima product voor het geld, ik heb in verleden BlackVue camera's gebruikt die veel duurder waren en deze is makkelijker te gebruiken en geeft mooiere beeld imo.
Dit is de 3e 70 mai pro plus 500. Geen tijd om bij auto inruil de oude te verwijderen dus maar een nieuwe besteld. Uit eerdere ervaring blijken beelden achteraf zeer bruikbaar.
Deze dashboard cam voldoet volledig aan mijn verwachting. Vooral de “parkeer functie” (wel extra hardwire kit a 14,95 nodig) is superhandig. En niet te vergeten de werkelijk geweldige after sales service van Techpunt.nl
Je krijgt veel waar voor je geld. Installatie is gemakkelijk (maar kabel wegwerken is niet in elke auto vanzelfsprekend).
Jammer genoeg is de ADAS (assistentie) primitief en betuttelend. Je wordt gewaarschuwd voor te korte afstand tot een voorligger wanneer je net bent ingehaald. Er is steeds een waarschuwing dat je de rijstrook verlaat wanneer je op een weg rijdt met fiets-suggestie-stroken... Er is een melding wanneer bij een stoplicht de auto vóór je vertrekt... Ja doei! Dus de ADAS maar gewoon uitgezet.
In plaats van een lange film te maken van een rit zijn het clipjes van 3 minuten (of 1 of 2, ook in te stellen) en daardoor is het terugvinden van een fragment (bij het bekijken op de computer) niet vanzelfsprekend.
Ach ja, voor 80 euro heb je toch een stukje zekerheid dat wat er vóór je op de weg gebeurt wordt geregistreerd.
Eigenlijk valt deze dashcam me wat tegen. De statische sticker werkt niet, en de helderheid van het display is zo gering dat ik iets over de voorruit moest leggen om de dashcam te kunnen instellen.
Heb inmiddels in alle 3 onze auto's een dashcam van 70mai ingebouwd.
Ben zeer tevreden.
Snel geïnstalleerd en zeer tevreden over de kwaliteit en de bediening.
Mijn eerste dashcam, ben totaal niet technisch onderlegd maar het installeren ging goed. Voor de rest prima product, werkt naar behoren. Prijs ook gunstig.
Zeer goed product van hoge kwaliteit, leuk design zodat het niet een lelijk object in het interieur is, de prijs is nog ok, al mocht er wel een sd kaartje bijkomen aangezien je het niet kan gebruiken zonder
Gekocht vanwege extra zekerheid mocht ik in een ongeluk terecht komen. Heb de versie gekocht met een achteramera. Bevestiging aan de voorkant was makkelijk, achter wat minder (beetje dubbelzijdige tape erop)
Apparaat is makkelijk in gebruik d.m.v. app. Moet wel eerst verbinden via de app, wat weer via wifi loopt. Geluid is oke, maar is nog best wel luid. Ook is de camera best wel gevoelig qua drempels, waardoor hij meteen in "Emergency" mode springt. Dan neemt hij 30 seconden op, maar het geluid van de melding is best wel hard
Voor de rest vindt ik dit een goede camera die in goede resolutie clips opneemt met datum, locatie en snelheid
Een betaalbare dashcam welke compact is en scherpe beelden maakt. Houdt alles bij zoals snelheid en gps. De hele rit wordt bijgehouden en is terug te zien via de app
Goede dashcam voor en achter, scherp beeld
Binnen een uurtje m.b.v. handleiding gemonteerd inclusief wegwerken bedrading. Heeft tijdens een rit van Amsterdam naar Limburg, België en Duitsland voortdurend aangestaan. Prima beeldkwaliteit. Beeld kan live naar telefoon gestuurd worden via wifi zonder internet (makkelijk in te stellen)
Mooie dashcam. Na veel zoekwerk kwam ik op deze uit. Na het halen van de dashcam voor de voorruit, heb ik ook 1 gehaald voor de achterruit. Mooie kwaliteit en de goedkoopste. Top service van techpunt.
Het product glanst hoog. Kabels moeten wat flexibeler zijn. Helaas geen tutorial in het Duits. Vooral voor het kalibreren en aansluiten van de parkeerhardware (kabel) zou nuttige instructies mogelijk zijn. Gelukkig is de APP meertalig, ook Duits.
Lang op zoek geweest naar een goede dashcam voor een redelijke prijs. Uiteindelijk de 70Mai Dashcam Pro Plus A500S GPS bij Techpunt.nl gevonden. De dashcam doet meer dan opnames maken tijdens het rijden. De camera kan ook waarschuwen voor bijvoorbeeld rijbaanverandering en te dicht op je voorganger rijden. Met de aanschaf van de kabelkit is ook surveilleren van de auto tijdens parkeren mogelijk. Al met al een geweldig product voor een goede prijs.
Goed en complete dashcam met veel features als Full HD maakt gebruik van de SONY IMX335 beeldsensor beel, Parkeeropname modus, GPS etc...
Heb deze nu 4 maanden in gebruik met 128 GB SD kaart.
Goede beeldkwaliteit ook met minder licht.
Handige knop om de microfoon aan/uit te zetten.
De wifi en app functionaliteit zijn handig als je direct een filmpje wil versturen.
Goede dashcam met value for money!
Positieve test ANWB
Een prima camera. Helaas geen Nederlandse bes chrijving. Camera functioneert erg goed. Heel tevreden
Een goede dashcam voor weinig geld. De opnameresolutie en audio is bovengemiddeld goed. Ten opzichte van het vorig model is de GPS en ADAS nu ingebouwd.
Enige minpunten zijn de plakstikkers voor op het raam, aangezien ze niet goed blijven plakken en dat er geen parkeersurveillance mogelijk is zonder hardwirekit.
Kwalitatief goed produkt;
Duidelijke foto's en video, waarop nummerplaten e.d. goed leesbaar zijn.
Je bent ongeveer een kwartiertje bezig om e.e.a. naar persoonlijke voorkeur in te stellen, maar als je de on-screen stappen doorloopt, is het zo voor elkaar.
Beter als eerdere cams die ik in bezit had.
Heb hem inmiddels geïnstalleerd in de auto van m’n dochter. Super ding, gevoeligheid parkeersensoren is goed in te stellen, net als de rest van het apparaatje. Werkt eigenlijk vrij intuïtief, zit overigens keurig een handleiding bij mocht je er niet uit komen.
Dit is al mijn 4e dashcam tot nu toe en ik moet zeggen dat het een van mijn laatste zal zijn.
Ik krijg met deze dashcam voor het zelfde geld veel meer dan mijn vorige dashcams.