Gemiddelde gebruikersscore
Fantastische behuizing voor de prijs, super airflow en super makkelijk om in te bouwen, jammer genoeg is het staal best zacht en is het makkelijk om te buigen.
Goede kast met veel mogelijkheden, komt met een nadeel.
Dit is een super behuizing voor de prijs. Hij is super groot waardoor er genoeg plek is voor grote grafische kaarten.
Dit is een fijne pc kast voor een lag budget. Inderdaad hij is niet zo geavanceerd en robuust als een Corsair Airflow bijvoorbeeld, maar toch is het verschil minder groot dan de prijs doet vermoeden. Bij gewoon normaal gebruik verbuigt er echt niets zomaar. Ik vind het wel fijn dat het allemaal erg licht is, tijdens het bouwen is de kast makkelijk hanteerbaar en eenvoudig rond te draaien. Mooi getint glas aan de zijkant.
Er zit ook een opening net naast de PSU, had van mij niet gehoeven, maar misschien goed voor de koeling of als je graag je PSU wilt showen (doen mensen dat?)
Tip: eerste de CPU kabel van de achterkant door het gat bovenaan doen en dan pas het moederbord erin. Ik deed het andersom en kreeg de kabel er niet meer door, daar is dat gat bovenaan net te klein voor.