Prijs

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
RvL 7 januari 2021 Product gekocht

SoundPeats TrueAir2 (Zwart)

Prima oordoppen voor een uitstekende prijs. De geluidskwaliteit heeft me positief verrast: een prima geluid. Zet je dat ook nog eens af tegen de lage prijs dan is het alleen nog maar verrassender. Ik denk niet dat er op dit moment oordoppen in deze prijscategorie zijn die het beter doen.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Pasvorm
  • Comes as-is: geen app of iets dergelijks nodig

Minpunten

• Touch control vergt wat gewenning
  • Comes as-is: geen app of iets dergelijks

LoCuTuS2000 21 januari 2021 Product gekocht

SoundPeats TrueAir2 (Zwart)

Geluidskwaliteit is zeer goed dankzij AptX, draagt zeer comfortabel, microfoon valt tegen, pairt niet met meerdere devices tegelijk. Inmiddels gebruik ik de webcam microfoon voor meetings.

Pluspunten

• AptX geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Comfort

Minpunten

• Matige microfoon
  • Pairen met 1 device tegelijk

3 van 5 sterren (Voldoende)

gambieter 25 mei 2023 Product gekregen

SoundPeats TrueAir2 (Zwart)

Kreeg deze kado van Soundpeats als ik een review wilde schrijven over de Soundpeats Air 3 Deluxe HS. Geen vereisten aan het review. Het eerste exemplaar wat ik kreeg bleek defect (oortje met slechte batterij), maar klantenservice was heel goed en stuurde een nieuw setje.

Het zijn prettige oortjes met een goed geluid, via de AptX bluetooth codec en low latency game mode. Batterijduur is goed voor dergelijke oortjes (zo'n 5 uur), ze zitten goed in mijn oren, en het oplaaddoosje is licht en redelijk klein. Wel lastig om open te maken, moet altijd kijken in welke richting, dat kan duidelijker.

Goede kwaliteit oortjes en specs voor een lage prijs. Tevreden mee, die gebruik ik voor 's avonds laat computeren als ik de buren niet wil storen.

Er is een (matige) app, registratie vereist, benodigd voor firmware updates. Heeft equalizer optie, touch bediening kan niet uit (helaas).

Pluspunten

• AptX codec
  • licht
  • goed geluid
  • batterijduur OK
  • prijs

Minpunten

• App kan beter
  • touch bediening niet uit te schakelen

r03n_d 16 april 2021 Product gekocht

SoundPeats TrueAir2 (Zwart)

Goed warm geluid voor een lage prijs. Prima comfort, verbinding stabiel. Een echte aanrader.

Pluspunten

• Goed geluid, ook op hoog volume
  • Goede pasvorm (airpods achtig)
  • Stabiele connectie met iPhone 7+
  • Prijs

Minpunten

• Kan maar met 1 apparaat verbinden, dus vereist manueel connecten met ander device

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een SoundPeats TrueAir2 (Zwart)?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren