Een betaalbare webcam voor thuiswerken. De Xiaomi IMILAB Webcam is een goede, compacte webcam waar je in 1080P zichtbaar kan worden in je Zoom meetings. De microfoon is aan de voorkant geplaatst maar heeft niet de beste kwaliteit. Voor deze prijs, is dit een goede webcam.
Goedkoop is helaas duurkoop. Na iets meer dan 2 jaar is de kabel gesneuveld. Ik heb de camera slechts 4 of 5 keer in en uitgeplugt.
Beeldkwaliteit en geluidskwaliteit matig. Te grote kijkhoek.
Camera is zwaar overbelicht. Is niet goed met bijstellen van kleuren. Ik lijk wel een spook. Voor de rest is de resolutie ook echt niet 1080p. Meer een geupscalede 480p.
Gekocht als 2e camera voor live streaming. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ik gebruik extern geluid dus het geluid van de camera kan ik niet beoordelen
Leuke compacte en goedkope webcam. Helaas onbruikbaar door werkelijk bagger geluid. Het lijkt alsof ik met een emmer over mijn hoofd zit. Echt waardeloos
Gekocht wegens de prijs. Voor de prijs niet slecht maar heeft zeker zwakke plekken. Camera overbelicht je gezicht enorm als je voor een raam zit waardoor je standaard de zonwering moet gebruiken, ook als de zon niet schijnt. Fisheye is ook geen goede toevoeging.
Prima webcam voor de prijs met scherp beeld. Lichte vervorming langs de randen, maar voor videobellen ruim voldoende. Audio/microfoon is onvoldoende; zeer gevoelig voor omgevingsgeluiden. Op te lossen door externe microfoon of audio via oortjes/headphone, zodat het elkaar niet verstoort.
Gekocht bij XiaomiProducts. De kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend. Een groot minpunt is de audio. Het is vrijwel onverstaanbaar voor andere wat er door de microfoon van de cam gaat. Maar dit is gelukkig op te lossen met een laptop mic, of andere externe mic.
Optische vervorming is onaanvaardbaar, bijna zoals bij een fisheye-camera
levering binnen 2 dagen.
Gaf eerst alleen zwart beeld, pas na installatie op andere pc kwam ik erachter dat Windows10 toegang tot camera voor apps geblokkeerd had. Even op letten dus!!
Montage op monitor is wat krakkemikkig. Meegeleverde tripod biedt uitkomst.
Verder: Uitstekende kwaliteit. Goed geluid. Aanrader!!!!
Top ding, super snelle installatie. Mooi beeld. Hadden eerst de Trust, drama beeld.
Was al een tijdje op zoek naar een vervanger voor de ingebouwde webcam van mijn laptop. Vanwege de covid inflatie op webcam prijzen, gekozen voor de Xiaomi: voor nog geen 25 euro kun je je geen grote bult vallen. Levert een prima prijs-prestatie verhouding!
Goede beeldkwaliteit voor weinig geld
Voor de prijs is het een hele goede camera. Gezien de prijs waren mijn verwachtingen laag, maar de kwaliteit van het beeld is goed, zij het zeer sterk vervormd (fish-eye). Dat hoeft niet erg te zijn, voor de simpele toepassing van een videobelsessie. Onder linux (ubuntu 20.04) gewoon plug&play.
Doet precies wat het beloofd.
Simpele camera met prima beeld voor vergaderen, microfoon ook ruim voldoende. Camerakwaliteit beter dan van mijn werklaptop.