€ 59,63 bij Amazon.nl Marketplace

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur 2 juli 2021

Round-up bluetoothspeakers - 15 populaire modellen uit 3 prijsklassen

De Clip 4 klinkt opvallend goed. In deze prijsklasse klinkt alleen de veel grotere Xboom PL5 van LG beter, maar dat is een heel ander soort speaker. In deze prijsklasse vinden we een aantal van dergelijke heel kleine en handzame speakers en van die speakers klinkt de Clip 4 het best, wat knap is voor zo'n klein apparaatje. Ook op technisch vlak heeft JBL de zaken goed voor elkaar. De Clip 4 beschikt over Bluetooth 5.1 en heeft een USB-C-aansluiting. Erg prettig is dat de accu van de Clip 4 het langer volhoudt dan die van de net zo kleine JBL Go 3 en Sony SRS-XB13. Mocht je een kleine speaker zoeken die redelijk klinkt, lang blijft spelen op een acculading en makkelijk overal aan kan worden gehangen, dan is de Clip 4 een aanrader. Lees verder »

Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
videoman
22 juli 2023 Product gekocht

JBL Clip 4 Zwart

Gebruik deze speaker tijdens lange fietstochten aan mijn rugtas hangend, heerlijk geluid en kan hierdoor het omgevings verkeer horen ipv een koptelefoon.
Batterij houd het lang vol en kan hard genoeg als persoonlijke speaker, zelfs de bas is aangenaam en dat voor zo'n klein apparaat. Hij is degelijk gebouwd alleen zag ik dat bij speakers soms de rubber stripjes aan de achterkant eraf gaan.

Dan de prijs wat ik niet snap is dat je bij een andere kleur keuze ook een andere prijs betaald, overigens vind ik zelf de zwarte het mooist.
Het is raadzaam om goed te zoeken voor een mooie aanbieding, dat kan zomaar 10 talle euro's schelen, heb deze besteld online voor €34.90 inclusief verzenden en na registratie , de aanbieder staat in de tweakers lijst zal geen reclame maken. Is denk ik wel een tijdelijke actie.

Pluspunten

• Fijn geluid
  • Handige clip voor aan de rugtas
  • Simpele bediening
  • USB C

Minpunten

• Aux aansluiting

timmiej93
5 februari 2023 Product gekocht

JBL Clip 4 Zwart

Prima speaker, maar wel met een paar rare tekortkomingen die ik graag van tevoren geweten had, en die eigenlijk in de volgende versie opgelost moeten zijn.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Volume
  • Ophangclip

Minpunten

• Geen manier om accustatus te zien
  • Uitknop te gevoelig

PaPi36
23 maart 2023 Product gekocht

JBL Clip 4 Groen

Prima speaker voor komende vakantie gekocht. Kan behoorlijk hard en blijft nog zuiver maar is minder goed op lagere volumes.

Pluspunten

• clip voor aan tas
  • batterij duur
  • kan hard en blijft zuiver
  • waterdicht
  • coole kleuren combinatie

Minpunten

• lagere volumes minder mooi
  • geen batterij indicator
  • enkel bluetooth verbinding (niet bedraad)
  • kan niet rechtop staan op zichzelf

sh1nigami
8 mei 2021 Product gekocht

JBL Clip 4 Blauw/ Roze

Misschien wel het beste geluid voor het formaat onder de 100 euro.
Batterijduur in de praktijk 4-5 uur bij hoog volume.

Pluspunten

• Lekker stevig
  • Usb c
  • Redelijke accu

Minpunten

• Geen jbl connect
  • Geen mic
  • Knoppen net iets te gevoelig

Heb jij ook een JBL Clip 4 Roze?