Samsung QLED Series QE55Q95T Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Mooi alternatief voor OLED, uitstekende beeldkwaliteit en het gemak van de One Connect box maakt deze TV een zeer goede keuze.
Prima tv, gekocht voor 1580 euro 75 inch, niet heel duur dus.
Tv geeft goede kleuren! de helderheid is super!
Connect box design is goed, wel redelijk zwaar en groot.
Voet is zwaar, komt door een groot formaat.
Nadeel: zodra je witte tekst op zwart ziet zie je flinke Bleeding
Een eerder Qled model gekocht bij samsung. Na 2.5 jaar bleef de TV hangen en herstelde uiteindelijk met zwarte horizontale lijnen in beeld.
Voordat ik een prijsopgave van de reparatie kreeg moest ik 40,- vooruitbetalen. De uiteindelijke kosten kwamen uit op 600,- om het volledige paneel te vervangen.
Mooie TV met uitstekende kijkhoeken en helderheid. De OneConnectBox is een strak stukje extra hardware en maakt de TV extra luxe (kan strakker tegen de muur hangen). De afstandsbediening is top maar even wennen. Helaas is de spraakaansturing niet mogelijk in het Nederlands én sommige opdrachten worden niet begrepen.
Good picture but lacking features. No Google Assistant or Alexa in The Netherlands model (and no release date for this). Wall mount is expensive and must be purchased separately. Samsung support is poor and not responsive, despite owners having paid a premium price
Prima TV maar de Cashback duurt schandalig lang.
Bijzonder mooie kleurweergave, goede helderheid en knappe antireflectie. Verdiep je van te voren goed in het 'Dirty Screen Effect' van QLED. Ons toestel heeft het minimaal echter ben ik er gevoelig voor, hetgeen toch het kijkplezier iets vermindert. Daarom persoonlijk: 'Voldoende'. Voor anderen kan dit 'Goed' of zelfs 'Uitstekend' zijn.
Twijfelde tussen het paradepaardje van LG en die van Samsung, deze dus.
(Q95T en de Q90T zijn identiek, op de One-Connect box na)
Doorslag voor mij:
- Weerspiegeling stukken minder dan OLED van LG (lichte woonkamer)
- Had al Samsung Soundbar en deze werkt nauwkeurig samen met de Q90T
Gekocht voor 1200 euro (na 500,- cashback). Heb de tv nu enkele weken in gebruik en ben niet ontevreden. De fantastische inkijkhoeken en het haarscherp beeld maken deze tv een topper.
Prachtige tv van Kamera express.Bevestigen met muurbeugel was toch echt nog wel 2 uur werk, maar installeren zelf was eitje. Het wijst zich allemaal vanzelf. Haarscherp beeld, oude CSI door de upscaling zelfs haarscherp, mooi geluid. Topding!
Heel mooi beeld voor een echte bioscoop ervaring. De One connect box is ook handig als je niet een wirwar aan kabels wilt. Een groot nadeel voor mij is de service van Samsung en dat hij niet werkt icm de Sonos ARC (door software fout bij Samsung).