Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
1 april 2009 Rapporteer

Inleiding:
De S730 heb ik nu inmiddels meer dan 10x voorbij zien komen en een half jaar zelf gebruikt.
Het toestel lijkt in eerste opzicht prima, het is erg plastic achtig maar oogt ok.
Totdat je het meer dan 2 maanden in gebruik hebt.
Deze review is gebaseerd op de 6 maanden dat ik het zelf heb gebruikt.
Behuizing:
De behuizing vertoont na 2 maanden haarscheurtjes in de voorkant van de behuizing, uiteindelijk resulteerd dit in complete scheuren en kan je het toestel terugsturen na 4 maanden.
Dit heb ik inmiddels zelf ondervonden en bij 8 van de 10 toestellen geconstateerd.
De bouwkwaliteit is dus uitermate slecht en is gelukkig in de opvolger S740 opgelost.
Software:
De respons/reactie van het toestel is drama, waarschijnlijk...

Pluspunten

• Mogelijkheden en functionaliteit

Minpunten

• Slechte kwaliteit behuizing
  • Trage reacties
  • Communicatie met provider valt regelmatig uit

2 van 5 sterren (Slecht)
PWM
19 augustus 2008 Rapporteer

De HTC S730 is over het algemeen een heel erg fijn toestel om mee te werken, met helaas 2 minpuntjes.
De doos en inhoud zijn netjes verzorgd en gelukkig ook compleet. Diversie boekjes, DVD's een netstroom oplader, USB snoer, koptelefoon en een 1GB SD kaartje zijn standaard aanwezig. Wat dat betreft een groot verschil met eerdere HTC/QTEK producten.
Het toestel zelf heeft een prima formaat. Het toestel zit nooit in de weg. Wellicht zou hij iets dunner kunnen, maar ik heb er verder geen problemen mee. Het toestel voelt stevig aan, en het toetsenbord is goed te bedienen, ook met mijn grote handen.
Helaas heeft het toestel iets te weinig geheugen. Je hebt er geen last van, behalve als je de camera gebruikt. Je krijgt dan regelmatig de...

Pluspunten

• Stevig
  • Compleet geleverd
  • Goede prijs

Minpunten

• Te weinig intern geheugen
  • Af en toe een "hickup"
  • Had ietsje minder dik gemogen

Heb jij ook een HTC S730 Grijs?