Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
30 december 2007 Rapporteer

Deze muis werd mij aangeboden op mijn verjaardag en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Niet alleen vanwege het soort muis, maar mede omdat ik zeker toe was aan een andere, en het bijzonder goed uit kwam.
Om te beginnen de eerste indruk. Mooi strak, stoer modern ontwerp, echter smaken verschillen. Weldadig pakket, wat gelijk opvalt zijn de schijnbaar vele aanpassingen die je de muis kan geven.
Er zitten 3 verschillende voetjes bij, afhankelijk van welke ondergrond je gebruikt, zal het ene type beter glijden dan het andere. Ik was er zeer sceptisch over maar na het geprobeert te hebben moet ik toch zeggen dat het werkt. Bij mij glijden de zwarte voetjes (naast de witte of de grijze) het best.
De muis wordt ook geleverd met 4 gewichtjes, waarvan 1x 5 gr en 3x 10 gr om de muis naar gelang eigen comfort te verzwaren. Volle gewicht voor mij in dit geval, zwaar vind ik gewoon lekker in de hand liggen.
Het volgende punt, en dat vindt ik nou zo mooi, is de kabelhouder die tevens dient als opberg doosje voor de overige voetjes en de gewichtjes die je niet gebruikt. Hij is echt handig. Ik ben niet zo'n fan van de draadloze muizen met het ongemak van lege batterijen/accu's en het wegvallen van het signaal. Deze muis...

Pluspunten

• Zeer goed uitgerust Pakket.
  • Kabel/Accessoire houder.
  • Gebruiksgemak, met name programmeren van de knoppen.
  • Ontwerp, degelijkheid.

Minpunten

• Toch jammer van de ontbrekende CD-Rom.
  • Crashen van de Intellimouse applicatie.
  • De grootte kan voornamelijk voor mensen met kleine handen vervelend zijn.

5 december 2007 Rapporteer

Na dit jaar wederom 2 muizen versleten te hebben leek mij het eens tijd voor een echte gaming muis, na veel zoeken kwam ik uit op de Sidewinder van microsoft en de G9 van logitech.
Uiteindelijk is het toch de Sidewinder geworden om 2 redenen, het grote formaat (ik heb redelijk grote handen) dit is de eerste muis waar ik fatsoenlijk mijn hand op kwijt kan, het tweede pluspunt vindt ik de prijs, met een prijs zo rond de € 70,- is deze muis zo'n €20 tot €30 goedkoper als de G9 van logitech welke ik tevens ook zeer klein vindt.
Na de muis nu enige dagen gebruikt te hebben bevalt hij steeds beter en beter, de gevoeligheid is mede dankzij de knoppen bovenop perfect in te stellen, de 2 extra knoppen bij de duim zitten voor mij precies goed en het programeren van functie's en macro's via de microsoft software gaat heel gemakkelijk. (overigens zat deze software er bij mij wel op CD bij in de doos)
Ook het tweaken van het gewicht en glijweerstand dmv van de losse gewichtjes en glijvoetjes is erg fijn, naar diverse opstellingen en combinaties heb ik nu de voor mij perfecte combinatie gevonden (20 gr extra gewicht + de witte voetjes).
Enige minpunt vindt ik alleen de vormgeving, de muis ligt goed in de hand maar mooi is die niet.
Al...

Pluspunten

• Tweaken van gewicht en glijweerstand
  • Plaatsing v/d knoppen
  • Prijs t.o.v. concurrentie

Minpunten

• Vormgeving (hij ligt fijn in de hand maar ik vindt m nog steeds spuuglelijk) :)

2 oktober 2007 Rapporteer

Nadat ik een jaar of vijf games gespeeld heb met een IntelliMouse Explorer 1.0 van Microsoft was het toch tijd om deze te vervangen voor iets nieuws. Aangezien de Microsoft muizen goed bevallen ben ik weer gaan kijken voor een MS muis. Microsoft heeft drie zogenaamde gaming muizen waaronder de nieuwe Intellimouse explorer 3 en de Habu muis. De Sidewinder is daar nu bij gekomen. Volgens de website komt deze pas uit in oktober maar in de Mediamarkt in Köln lag deze vorige week al in het rek voor 69,- euro. Deze heb ik dan ook gekocht vanwege zijn vormgeving. De muis ligt lekker in de hand en heeft twee duim knoppen die onder elkaar zitten waardoor deze gemakkelijk te bereiken zijn zonder dat je je duim ver moet verschuiven.

Pluspunten

• Laser voor het aftasten van de ondergrond
  • DPI is snel instelbaar
  • Twee duimknoppen onder elkaar waardoor je de muis niet hoeft los te laten om deze knoppen te gebruiken. Dit in tegenstelling tot muizen waar deze knoppen achter elkaar zitten.

Minpunten

• De derde duimknop is niet bruikbaar zonder de muis helemaal los te laten.
  • De muis is achteraan misschien iets te hoog voor mensen met kleinere handen.
  • De software wordt niet meegeleverd, deze moet je downloaden.

12 december 2011 Rapporteer

Microsoft Sidewinder Mouse

3 van 5 sterren (Voldoende)
21 november 2010 Rapporteer

19 november 2009 Rapporteer

Microsoft Sidewinder Mouse

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Microsoft Sidewinder Mouse?